CHP Çarşamba’ya genç aday

CHP Çarşamba’ya genç aday
Cumhuriyet Halk Partisi’nde 21 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek olan Olağanüstü Genel Kurulu’nda genç isim Taha Yıldız, başkanlık için aday olduğunu açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çarşamba İlçe Başkanlığı’nın 21 Ağustos 2022 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Olağanüstü Kongre’de aday olduğunu açıklayan genç isim Taha Yıldız, Haber Expres Gazetesi’ne ziyarette bulundu. Ziyarette gazetenin İmtiyaz Sahibi Nuri Oğuzhan Şeker ve Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker ile sohbette bulunan Yıldız, adaylığına ilişkin çalışmalarından bahsetti.

Adaylığını açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi Çarşamba İlçe Başkanlığı’na aday olduğunu ifade eden genç isim Taha Yıldız, ziyarette, “Bizler Cumhuriyet Halk Partisi Çarşamba üyesi gençler olarak 21 Ağustos 2022 Pazar günü yapılacak olan olağanüstü ilçe genel kuruluna ayrı bir liste ile katılma kararı aldık. 22 yıldır süren AKP saltanatının ülkemizi ekonomik ve sosyal bunalımlara sürüklemesine durdemek için tabandan yenileşme ve gençleşme yolunda ilk adımımızı atıyoruz. Gençliğimizin verdiği bütün enerjiyle toplumsal muhalefeti CHP çatısı altında toparlayıp; daha adil, daha çağdaş bir ülke yaratmanın heyecanı içerisindeyiz.Ülkemizi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği çağdaş uygarlık düzeyine taşımayı amaçlıyoruz. Çarşambalı hemşehrilerimizin bizi desteklemeleri gücümüze ve heyecanımıza anlam katacaktır. Hiçbir kişisel çıkar gözetmeksizin sadece ülkemizin menfaatleri için politika arenasına çıkıyoruz.Pazar günü gerçekleştirilecek olan ilçe kongresinde yanımızda olun!Bu attığımız adım Türkiye’de gençlerin politika arenasına inmesinin ilk ateşidir. Bu süreçten sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Politika ağalığına, feodal ilişkilerle oluşmuş örgütlenmelere ve bu saltanata son vereceğiz!” dedi.

“CHP’yi yeniden birinci parti yapacağız”

Genç Aday Taha Yıldız, “CHP’li gençler olarak size söz veriyoruz; daha güzel, daha mutlu, daha zengin bir Türkiye mümkün ve sizlerin desteğiyle bunu başaracağız. Genç ve dinamik bir yönetim kurulu listesi yaptık ve bizlere destek veren partimizin büyükleri var. Yönetim kurulu üyelerimiz ve bizlere destek veren büyüklerimizle birlikte önce Cumhuriyet Halk Partisi’ni Çarşamba’da yeniden birinci parti yapmak için mücadele edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Ziyaret karşılıklı sohbet sonrası son buldu.

121321-001.jpg
55556.jpg8789778987987.jpg
HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber