Cengiz Can’a veda yemeği

Cengiz Can’a veda yemeği
Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi Okulu Müdürü olarak görevini yürüten Cengiz Can’ın Yönetici Değerlendirme yönetmeliği’ne görevden alınarak merkeze alındı.

Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi Okulu Müdürü olarak görevini yürüten Cengiz Can’ın Yönetici Değerlendirme yönetmeliği’ne görevden alınarak merkeze çekilmesinden kaynaklı Okul öğretmenleri Midilli Restoran da kendisine veda yemeği düzenleyerek plaket verdiler

cengiz-can’a-veda-yemegi-(2).jpg
Çarşamba Midilli Restoran’da düzenlenen yemekte Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi öğretmenleri bir araya geldi. Okul Müdürlüğü görevinden merkez görevine atanmasından dolayı duydukları üzüntüyü ifade eden meslektaşları Cengiz Can’ı unutmayacaklarını ifade etti.

Meslektaş arkadaşları Müdür Cengiz Can’ın iyi bir idareci olduğunu, mesleğine, öğrencisine ve öğretmen arkadaşlarının sorunlarıyla ilgilendiğini belirttiler. Can’ın ayrılışından dolayı öğretmenler üzüntü duyduklarını ifade ettiler.

Veda yemeğinde konuşan Cengiz Can, öğretmen arkadaşlarıyla bir araya gelmelerinden dolayı memnuniyet duyduğunu ifade etti. Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi Müdürlüğü görevinden pasif göreve atanan Müdür Can, görevden alınmasına alınmadığını, kanunlar ve yönetmeliklere saygılı olduğunu ancak yönetmeliğe uygun değerlendirmelerin gerçekleşmediğine üzüldüğünü ifade etti. Can, Uzayda da okul yapılsa bizim asli görevimiz Öğretmenlik. Biz Müdür olmadan öncede, olduğumuzda da sonrasında da önce Öğretmeniz ve bunu hiç unutmadık. Bu günden sonra da Merkezde bize neresi Uygun görülür ve görevlendirilirse hizmetimize devam edeceğiz” dedi.

cengiz-can’a-veda-yemegi-(1).jpg
Atamasının gerçekleşmesini yönetmeliğe değil, sendikanın ve bazı dış etkenlerin etkisinde olduğunu yani kişisel bir tavır olduğunu belirten Cengiz Can, “Ben herhangi bir sendikaya üye değilim. Atamalarda herhangi bir sendikanı etkisinin olduğunu düşünmüyorum. Burada ki durumu kişisel olarak görüyorum” şeklinde konuştu.
Veda yemeğinde mesai arkadaşı olan öğretmenlerin düşüncelerini dile getirdikten sonra oKul Aile Birliği başkanı ve Okulda Ki En Kıdemli Öğretmenler Müdür Can'ın verdiği hizmetleri nedeni ile kendisine plaket takdim ettikten sonra yemek sona erdi. 
HABER-FOTO: Nuri Oğuzhan ŞEKER 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber