Efsane, Termespor karşısında "KAYBOLDU"

Efsane, Termespor karşısında KAYBOLDU
ÇARŞAMBASPOR:1 - 2: TERMESPOR

(BAL)Bölgesel Amatör Ligi 5. Grupta Şampiyonluk Parolası İle Yola Çıkan Çarşambaspor Ligin 3. Haftasında Amatör Kümeden Bu Yıl Gelen Termespor Takımına 2-1 Mağlup Oldu.

efsane,-termespor-karsisinda-kayboldu-(3).jpg

(BAL)Bölgesel Amatör Ligi 5. Grupta Şampiyonluk Parolası ile yola çıkan, yönetimini, takım kadrosunu yenileyerek Lige şampiyonluk ve grubun en güçlü takımı iddiası ile başladı. İlk hafta kendi saha ve seyircisi karşısında zorda olsa 3 puanı 3-2 Kastamonu 1966 takımını yenerek başladı. İlk 3 puanı aldıktan sonra galibiyeti hem unuttu hem taraftarlara unutturdu. İkinci hafta deplasmanda Ünyespor ile karşılaşan Yeşil-beyazlılar bu defa Kaleci Mutlu'nun da hataları ile sahadan 3-2 mağlubiyetle ayrılarak taraftarları üzse de desteklerini sürdürdüler.

BAL Ligi 3. haftasında komşu takım Termespor ile kendi saha ve seyircisi ve taraftarlarının büyük desteği ile mutlak 3 puan hedefi ile sahaya çıkan Yeşil-beyazlı takım oyuncuları maça başlamaları ile birlikte saha da adeta yokları oynamaya, iki pas yapamamaya ve kendi ceza sahasında maçın ilk 8 dakikasında çıkamaz halde başladı. Maçın ilk 8 dakikasında kendi sahasından çıkamayan ve bu dakikalarda da bir mutlak golü kurtararak Çarşambaspor’lu futbolcular maçın 18. dakikasına kadar karşılıklı ataklarla maçı götürdüler. Bu dakikadan sonra cılız atakları yeniden zayıflayan Yeşil-Beyazlılar maçın 35 dakikasında kendi kalesinde gol görerek ilk yarıyı 1- 0 yenik tamamladı ve soyunma odasına gitti.

efsane,-termespor-karsisinda-kayboldu-(1).jpg

Maçın ikinci yarısında bir oyuncu değişikliği ile başlayan teknik hoca Tarkan Demirhan ve futbolculardan farka gitmesi beklenirken sayısız gol fırsatlarını hovardaca harcayan Çarşambasporlu futbolculara maçın 75. dakikasında gelişen bir kontra atakla kalesinde ikinci golü gördü. Bu dakikadan sonra şuursuzca saldıran Çarşambasporlu futbolcular gol arasa da bir türlü kaleye topu gönderemediler. Gelişen bir atağın kornerle sonuçlanması sonrasında kullanılan korneri çıkartmak isteyen Terme defansı arasında giren Çarşambaspor'lu Eren kendisinin ve takımının golünü filelerle buluşturdu.

Bu dakikalarda Çarşambaspor takımında Teknik hoca Tarkan Demirhan Yedek Kulübesine Oturarak Çaresizce Maçı Buradan İzlemeye Başladı. Yedek Hocanın Direktifleri İle Maçta Gol Arayan Çarşambaspor İkinci Golü Bulamayınca Maç 2-1 Terme Spor Takımının Galibiyeti İle Sona erdi.  Maçın bitiş düdüğü ile sahayı üzgün terk eden futbolcuları takım yöneticileri sahaya girerek teselli etmeye çalıştı ancak tribünlerden taraftarların yuhalaması ile futbolcular sahadan ayrılarak soyunma odasının yolunu tuttular.

HABER MERKEZİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber