Çarşamba’ya Golf Sahası

Çarşamba’ya Golf Sahası
Samsun’u yapılması planlanan Golf Sahası hakkında Samsun Valisi İbrahim Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Çarşamba İlçesi Akçatarla Mahallesi’nde incelemelerde bulundu

Samsun’a yapılması planlanan golf sahası konusunda bilgi veren Vali Şahin şunları kaydetti: “Samsun’a inşallah en kısa zamanda bir golf sahası kazandırır mıyız onun heyecanını yaşıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Çarşamba tarafında gösterdikleri bir yer var. Biz de arkadaşlarımızı bunla ilgili talimatlandırdık. Oranın bir an önce arsanın golf sahasına teslim edilmesi için, bir golf sahasına üretim yapılabilmesi için hangi proseslerden geçirilmesi gerekiyorsa onlarla ilgili komisyonlarımız çalışmalarını yapıyor. Buradaki çalışmaları da yaptıktan sonra konuyu Ankara’ya paslayacağız. Ankara’da gerek ilgili bakanlık gerek Tarım Bakanlığı gerekli izni verdikten sonra Gençlik Spor Bakanımızın katkısıyla biz çok hızlı bir şekilde golf sahasını golf severlere, Samsun’a, ülkemize, hatta dünya golfçularına sunmuş olacağız.”

golf2.jpg

Ardından Başkan Yılmaz ve Vali Şahin Çarşamba ilçesi Akçatarla Mahallesi’nde yapılması planlanan golf sahası yerini incelediler. Buradaki gezileri esnasında Vali Şahin ile Başkan Yılmaz, 20 günlük bir kuzuyu kucaklarına alarak sevdiler.

golf12.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber