Çarşambaspor Şile Yolcusu

Çarşambaspor Şile Yolcusu
TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Çarşambaspor, Adapark Tesisleri’nde Çarşamba günü deplasmanda oynayacak olduğu Şile Yıldızspor maçına hazırlanıyor.

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden yeşil beyazlı takım, hafta sonu oynadığı İçel İdman Yurdu Spor Kulübü maçında 1-0 galip gelmişti. 3 puan alması sonucu Çarşamba günü deplasmanda mücadele edecek olduğu Şile Yıldızspor maçına, Adapark Tesisleri'nde güçlerine güç katarak hazırlık çalışmaları devam ediyor.

‘İlk 11 Oyuncudan 5i Yok’
Çarşamba günü deplasmanda karşılaşacağı Şile Yıldızspor maçı hakkında açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Kenan Yelek, “İçel maçından sonra ara vermeden idman çalışmalarına başladık. Nasip olursa uçakla İstanbul Şile'ye gideceğiz. Her maçın kendine göre zorluğu var. Rakibimiz bizim üstümüzde. Özellikle kendi sahasında iyi oynayan bir ekip. Maç, suni çimde oynanacak. Bu bizim için biraz sıkıntı çünkü biz çim sahada daha iyi oynayan bir takımız. İnşallah orada iyi mücadele edip istediğimiz puanı almak istiyoruz. Çünkü en önemlisi son maçtan 4 oyuncumuz sarı kart cezalısı, santrafor oyuncumuz Serhan’da yok. Birkaç oyuncumuzda sakatlandı. Kısacası son oynanan maçta ilk 11 oyuncumuzdan 5i yok gibi gözüküyor şuan. Diğer arkadaşlarımıza da güvenimiz sonsuz tabiki. İnşallah bu zorlu deplasmanı hep birlikte güzel bir şekilde geçeceğiz.” dedi.

HABER: Yağmur AYAN – Büşra KOCATAŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor