Çarşambaspor seriye bağladı : 5-0

Çarşambaspor seriye bağladı : 5-0
Bölgesel Amatör Lig(BAL) 4. Grup’ta lider Çarşambaspor, hafta sonu Giresun deplasmanında karşılaştığı Göreselspor’u 5-0’lık farklı skorla mağlup etti.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grupta mücadele eden Çarşambaspor, hafta sonu deplasmanda Görelespor ile karşılaştı. Giresun ekibi ile oynanan maçın favori takımı Çarşambaspor, maça hızlı başladı. Daha maçın 7. Dakikasında Çarşambaspor, Ramazan’ın golü ile 1-0 öne geçti. Erken gelen golle baskıyı kuran Çarşambaspor, 2. Golünü de penaltıdan yakaladı. Yeşil-Beyazlı ekibin penaltı atışını kullanan Muhammet dakika 35’te Muhammet ile 2-0 öne geçti. 2-0’lık skorla müsabakayı sürdüren Çarşambaspor ilk yarının son dakikasında yine Muhammet’le skoru 3-0’a taşıdı.
 

Karşılaşmanın ilk yarısının 3-0 bittiği karşılaşmada Çarşambaspor, rahat bir oyunla rakibine karşı üstünlük sağladı. İkinci yarının başlaması ile birlikte Çarşambaspor’lu Muhammet ilk yarıda kaldığı yerden devam etti. Dakikalar 58’i gösterdiğinde Muhammet attığı golle skoru 4-0’a taşıdı. 4-0’lık farklı skorla sahada güzel oyun ortaya koyan Çarşambaspor, maçın skorunu ilan eden golü 90+2’de Kemal Sabri Bayraktar attı.

Böylelikle karşılaşma Çarşambaspor’un 5-0’lık farklı galibiyeti ile son buldu. Lider Çarşambaspor ligde ki sıralamada 27 olan puanını 5-0’lık skorla birlikte 30 yaptı.

carsambaspor-seriye-bagladi--5-0-(4).jpgcarsambaspor-seriye-bagladi--5-0-(2).jpgcarsambaspor-seriye-bagladi--5-0-(1).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir