ÇARŞAMBASPOR KAZANMAYA DEVAM EDİYOR

ÇARŞAMBASPOR KAZANMAYA DEVAM EDİYOR
ÇARŞAMBASPOR : 1  - 1926 BULANCAK SPOR: 0

Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden Çarşambaspor, kendi sahası ve seyircisi önünde ağırladığı rakibi 1926 Bulancakspor’u Erkan İnan’ın attığı tek golle mağlup ederek Hakkı Hocayla 3’te 3 yaptı.

Çarşamba Şehir Stadı’nda kendi sahası ve seyircisi önünde ağırladığı rakibi 1926 Bulancakspor’u 1-0 yenerek seriyi devam ettiren Çarşambaspor, Hakkı Hocaoğlu ile çıktığı 3 maçı da alarak haftayı 3 puanla kapatan taraf oldu.

Bölgesel Amatör Lig’de ligde kalmayı garantileyen Çarşambaspor, Çarşamba Şehir Stadı’nda ağırladığı Bulancakspor karşılaşmasında oyuna iyi başlayan ve pozisyon  bulan Bulancakspor’du. Maçın ilk dakikalarında topla ceza sahasına kadar giren Tugay Tiryaki, düzgün bir vuruş yaptı. Aynı güzellikle kaleci Kadir topu dışarı attı. Bu pozisyonu golsüz atlatan Çarşambaspor, oyun kontrolünü eline aldı.

Oyun kontrolünü eline geçiren Çarşambaspor’da ceza sahası içerisine gelen orta Erkan’ın önüne düştü. Erkan düzgün bir vuruşla topu filelerle buluşturdu. Çarşambaspor bu golle 1-0 öne geçti. Bu golle birlikte pozisyonlarını artıran Çarşambaspor, 2. Golü bulamayınca karşılaşmanın ilk yarısı 1-0’lık skorla son buldu. İkinci yarıya gelindiğinde oyunun genelinde oyunun hakimi konuk ekip Bulancakspor’du. Beraberlik golünü arayan Bulancakspor’lu futbolcuların çabası Kaleci Kadir’e takıldı. Kaleci Kadir’in kritik noktalarda yaptığı kurtarışlar oyuna damgasını vurdu. Karşılaşma Çarşambaspor’un 1-0’lık galibiyetiyle son buldu.

Karşılaşma sonunda yönetim kurulu üyeleri ve futbol takımı taraftarlarla bir bütün olarak, karşılaşmada alınan 3 puanın mutluluğunu birlikte yaşadılar.

carsambaspor_1-005.jpgcarsambaspor_2-005.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber