ÇARŞAMBASPOR İSİM VE ÜRÜNLERİ TESCİLLENDİ

ÇARŞAMBASPOR İSİM VE ÜRÜNLERİ TESCİLLENDİ
Çarşambaspor’un kulüp başkanI Özkan Yıldırım ve yönetimi yeşil beyazlı kulübün isim ve ürün marka isim tescili onaylattırarak bir ilke imza attı

Bu yıl uzun bir aradan sonra başladığı Misli.com 3.lig 3.grupta mücadele eden ve Cumhuriyet tarihimiz ile aynı yaşta olan Çarşambaspor’umuz adına Türk Patent ve Marka Kurumuna Çarşambaspor ismi ile ürünlerinin isim tescili için başvuru yaptı. Kurulduğu yıldan bu zamana kadar hedefi Çarşamba ilçemizi başarılarla ve adına yakışır bir şekilde temsil etmek olan kulübümüzün bu yıl misli .com 3.lig 3.grupta dikkat çekici bir performansla sezona başlaması ve akabinde açılan Çarşambaspor Store ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Bu nedenle marka ve isim tescili için Çarşambaspor Kulüp Başkan ve yönetimi sezon başında yeşil beyazlı kulüp adına Türk Patent ve Marka Kurumuna başvurarak Çarşambaspor’umuzun isim tescilinin onaylanması için tüm evraklarını hazırlayarak onaylanmasını sağlamış ve kulüp adına bir ilke imza atmış olmanın heyecanını yaşamaktadır. Kulübün bundan sonra hiçbir kişi, kurum izin almadan hiçbir ürün veya işlem yapamayacak. Böylelikle Başkan Yıldırım kulübün tüm gelirlerinin artması için köklü bir adım atarak bir başarıya daha imza atmayı başardı.

HABER-MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor