Çarşambaspor 2. yarıya sıkı hazırlanıyor

Çarşambaspor 2. yarıya sıkı hazırlanıyor
Çarşambaspor (BAL) Bölgesel Amatör Lig’de ilk devrenin bitmesiyle, ara vermeden ikinci devrenin hazırlıklarına antrenman ve hazırlık maçlarıyla hazırlanıyor.

Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadelesini sürdüren Çarşambaspor ilk devreyi grupta 5. Sırada bitirdi. 22 puanla ilk devre maçlarını tamamlayan Yeşil-Beyazlı’lar ikinci devrenin hazırlıklarına ara vermeden yeni göreve başlayan Teknik Direktör Tarkan Demirhan nezaretinde sıkı ve hızlı başladı. Yeni yılın başlangıcından bu yana aralıksız çalışmalarını  Demirhan nezaretinde gerçekleştiren Çarşambaspor, 2. Devrede kayıpsız bir şekilde ligi yeni Teknik Hoca Tarkan Demirhan ile zirvede bitirmenin hesaplarını yapıyor.


Dün Suni Çim Sahada gündüz koşusu yapan futbolcular bugün Hazırlık maçı yapacak olan Çarşambaspor, Pazar gününe kadar antrenman ve hazırlık maçları ile temposunu düşürmeyecek.
Ayrıca bugün hazırlık maçı yaparak çalışmalarını sürdürecek olan Yeşil-Beyazlılar, Pazar günü de 13:30 ikinci hazırlık maçı ile antrenman ve ikinci yarı hazırlıklarını tempolu bir şekilde sürdürecek. Yapılacak transfer görüşmelerinin de sürdüğü belirtilirken, yönetimin yeni Teknik Direktörün istediği futbolcularla ön görüşmeleri yaptığı ve anlaşılabilirse hazırlık maçına kadar transferlerin tamamlanması için çalıştıkları iddia edildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber