ÇARŞAMBA'DA ŞAŞIRTAN DOLANDIRICILIK

ÇARŞAMBADA ŞAŞIRTAN DOLANDIRICILIK
Çarşamba ilçesinde otomobilini satmak isteyen bir kadın, 3 kişi tarafından dolandırıldı

Edinilen bilgilere göre, Filiz B.(41), 01 ED 132 plakalı otomobilini satışa çıkardı. Filiz B., aracı almak isteyen şahıslara 3. Noter aracılığı ile devir işlemlerini Samsun’da gerçekleştirdi. Aracı alan şahıslar paranın Çarşamba ilçesindeki bir banka şubesinde ödeneceğini söyleyerek Filiz B. ile Çarşamba'daki bir banka şubesi önüne geldi. Otomobilde uzun süre parayı bekleyen Filiz B., meraklanınca araçtan inerek bankaya girdi. Kadının otomobilden ayrılmasını fırsat bilen dolandırıcılar, aracı alarak buradan uzaklaştı.

Dolandırıldığını anlayan Filiz B., durumu Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bildirdi. Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda bahse konu otomobilin Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde olduğu tespit edildi. Çaycuma Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile yapılan ortak operasyonla ilgili şahıslar, Çarşamba'dan aldıkları 01 ED 132 plakalı araç ile yakalandı. Olayla ilgili olarak Rasim Ü.(49), Bülent G.(25) ve A.Ç.(15) gözaltına alındı. Yapılan araştırmalar sonucunda Rasim Ü.’nün daha önceden "kamu kurum ve kuruluşlarının aracını kullanmak suretiyle dolandırıcılık” suçundan arandığı ve yakalamasının bulunduğu ortaya çıktı. 
Yakalanan üç zanlı, Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekiplerince Çaycuma’dan alınarak Çarşamba'ya getirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber