Çarşamba’da cinayet 

Çarşamba’da cinayet 
Çarşamba ilçesinde yaptığı tartışmalı telefon görüşmesinin ardından evden ayrılarak kayıplara karışan şahıs, jandarma ekipleri tarafından ormanlık alana gömülü olarak bulundu

Olay, Çarşamba ilçesi Yukarı Kavacık Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre; 23 Nisan 2022 günü gece saatlerinde B.Ö. (44) ile K.B. (62) aralarında yaptıkları telefon görüşmesinde tartıştılar. Tartışmanın ardından evden ayrılan B.Ö. kayıplara karıştı. Ev sakini N.Ö. (72)’nün jandarma ekiplerine kayıp müracaatı üzerine Çarşamba İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. 

Jandarma soruşturmayı derinleştirdi 

Olayla ilgili soruşturmayı derinleştiren Çarşamba İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ve JASAT timleri, B.Ö. isimli şahsın son olarak gittiği öğrenilen arazide geniş çaplı arama yaptılar. Yapılan aramalarda kayıp şahsa ait kamyonet ve cep telefonunun kırık parçalarına ulaşıldı. Gelişmelerin ardından jandarma ekipleri K.B. isimli şüpheliyi gözaltına aldı. 

Sorguda itiraf etti! 

Çarşamba İlçe Jandarma Komutanlığı ve Çarşamba ilçesi JASAT timlerince ortak çalışma sonucu K.B isimli şahsın B.Ö isimli şahsı tabanca ile vurduğunu daha sonra B.Ö.’yü oğulları olan H.B(35) ve A.B(38) isimli şahısların Durusu Mahallesi Karakiraz mevkisindeki ormanlık alan içerisine gömdüklerini itiraf etti. İtiraf sonrası Çarşamba İlçe Jandarma Komutanlığı Olay Yeri İnceleme timleri bölgeye intikal ederek şahsın cansız bedenine ulaştı. 

Şahsın arazi meselesi yüzünden olayı gerçekleştirebileceği iddiası üzerinde durulurken, geniş çaplı soruşturma sürdürülüyor. 

HABER MERKEZİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber