Çarşamba TSO’da komiteler belli oldu

Çarşamba TSO’da komiteler belli oldu
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası(ÇTSO) koordinatörlüğünde Kadın Girişimciler Kurulu ve Genç Girişimciler Kurulu’nun İcra Komitesi yapılan seçimle belli oldu

HABER-FOTO: Nurhan GÜZEL- Nuri Oğuzhan ŞEKER
Çarşamba TSO binasında gerçekleştirilen İl Kadın Girişimciler Kurulu ve İl Genç Girişimciler Kurulu’nun İcra Komitesi seçimleri yapıldı. Oda binasında gerçekleşen seçime Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz’da yakından takip etti.

İki yılda bir yapılan seçimlerde alınan sonuçlara göre İl Kadın Girişimciler Kurulu listesinden en çok oyu alan Fikriye Pekşen, İlknur Dikmen ve Necla Tak İcra Komitesi’ne seçildi. İl Genç Girişimciler Kurulu’nda ise Süleyman Çakır ve Şevket Toraman seçildi.

ÇTSO Başkanı Ahmet Yılmaz seçim sonunda yaptığı kısa açıklamasında, "Seçilen girişimciler, Ticaret ve Sanayi Odası ve Çarşamba Ticaret Borsasını, Samsun Ticaret ve Sanayi Odasında temsil etme hakkı elde ettiler. Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası olarak yeni seçilen girişimcilere hayırlı olsun dileklerimizi iletiyor, Çarşamba'yı en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyor hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.

komite1.jpg

komite2.jpg

komite3.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber