İsmail Erkut Tutu Samsunspor Başkanı Seçildi

İsmail Erkut Tutu Samsunspor Başkanı Seçildi
PTT 1. Lig’de mücadele eden Samsunspor’un olağanüstü genel kurulunda uzun yıllar sonra çıkılan 3 liste adaylığından İsmail Erkut Tutu, 317 oyla 4 yıl aradan sonra yeniden başkan seçildi

Canik Kültür Merkezi’nde yapılan Samsunspor Olağanüstü Genel Kurulu’na Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş ve delegeler katıldı.
Tarihinde ilk defa 3 listenin çıktığı olağanüstü genel kurulunda güvenlik güçleri yoğun önlem alırken, kongreye de yoğun ilgi Samsunspor yöneticilerini sevindirdi.
Olağanüstü kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Divan Başkanlığını Ediz Durmuş Bilgin’in yaptığı olağanüstü kongrede yönetim kurulu faaliyet raporu, kesin hesap ve 2014-2015 tahmini bütçe ve denetleme kurulu raporu okundu. Ardından Samsunspor Başkanlığı için aday olan Ahmet Yılmaz, İbrahim Ersöz ve İsmail Erkut Tutu, salonu dolduran delegelere birer konuşma yaptı. Adayların hazırladığı listeyi divan kuruluna sunmasının ardından başlayan seçimlerde bin 292 delegenin 373’ü oy kullandı.
Sandıkların açılmasıyla yapılan sayımlarda Ahmet Yılmaz 38 oy, İbrahim Ersöz 16 oy alırken, 4 yıl önce başkan olan İsmail Erkut Tutu ise 317 oy alarak Samsunspor Kulübü’nün yeniden başkanı seçildi.
Bu sonuçlara göre İsmail Erkut Tutu’nun listesinde; Ömer Çoruh, Rüştü Arapoğlu, Ali İhsan Aka, Metin Ateş, İbrahim Çevik, Hasan Bozal, Ahmet Bülent Günen, Adem Yazıcı, Ömer Tekin, Fikret Yalçın, Abdurrahman Güngör, Serhat Kurt, Fazlı Abdik ve Selehattin Süleymanoğlu yer aldı.
Seçim sonrası tebrikleri kabul eden Samsunspor’un yeni başkanı İsmail Erkut Tutu, herkese teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir