ÇARDAK, ‘SİVASLILAR BİZİ GÜZEL KARŞILADI’

ÇARDAK, ‘SİVASLILAR BİZİ GÜZEL KARŞILADI’
ÇARDAK, ‘SİVASLILAR BİZİ GÜZEL KARŞILADI’

Spor Toto Bölgesel Amatör lig 4’üncü Grup’ta mücadele eden diğer temsilcimiz Atakum Belediyespor’da Teknik Sorumlu Fatih Çardak, “Maç öncesinde Sivaslıların özel ilgisiyle karşılaşmak ve bizim yaptığımız jeste karşılık aynı duygu ve düşünceyle karşılaşmak Atakum  Belediyespor ailesinin bir parçası olarak beni çok mutlu etmiştir ”dedi.

KAYBETMEDEN YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ

Sivas Demirspor maçını değerlendiren Atakum Belediyespor’un Teknik Sorumlusu Fatih Çardak, “Biz bu bahanelerin altına sığınmadan futbolun güzelliklerini izleyenlerin keyif almalarını sağlayacak futbolu her ne şart olursa olsun oynamaya devam edeceğiz. Her türlü zorluğa rağmen istediğimiz futbolu oynayamamamıza rağmen oyuncularımın ortaya koymuş olduğu mücadele örneğini takdir ile karşılamaktayım. Son dakikada gelen beraberlik golü ve lige kaybetmeden devam etmenin mutluluğunu yaşamaktayım. Oyuncularımı tebrik ediyorum önümüzde ki zorlu maçtan en iyi oyun ve en iyi skoru alarak ayrılacağımızdan hiç şüphem yoktur ”diye konuştu.

ASKERLERİMİZİN ALLAH YARDIMCISI OLSUN

"Öncelikle vatan bölünmezliği için başlatılan “Zeytin Dalı” Operasyonuna katılan Türk Ordusunun Allah yardımcısı olsun dileklerinde bulunan Turuncu- Mavi -Beyazlı ekibin Teknik Sorumlusu Çardak, ”  20 Ocak 1989 tarihinde elim kazada kaybettiğimiz Samsunspor’umuzun birleştirici unsuru olan futbol şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum. Allah bir daha böyle bir acıyı ne Samsun’a nede Türk futboluna yaşatmasın. Bu arada hafta sonu Ladik Belediyespor  ile evinizde karşılaşacağız. Rakibimizle aramızdaki olan puan farkı birbirine çok yakın ve Samsun’un derbi niteliğini taşıyan bu öneli maça iyi hazırlanmamız gerekiyor. Her iki takım açısından güzel bir maç olacağına inanıyorum ”dedi. 

Köksal ÖNER

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor