Özel Şampiyonlardan Karayılmaz’a Ziyaret

Özel Şampiyonlardan Karayılmaz’a Ziyaret
Özel Şampiyonlardan Karayılmaz’a Ziyaret

tletizm branşında dünya, Avrupa ve Türkiye şampiyonlukları bulunan Esra Bayrak, Yasemin Keskinsoy, Edanur Akın, Eda Yıldırım, Alper Kılınç ve  antrenörleri Aytunç Göz, Orhan Yüzer  ile birlikte Samsun Gençlik Hizmetleri  ve Spor İl  Müdürü Ahmet Güral Karayılmaz'ı makamında ziyaret ettiler.

BÜYÜK BİR BAŞARI ELDE ETTİLER

15-17 Kasım 2017 tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen Özel Sporcular Atletizm Türkiye Şampiyonasında Edanur Akın 100 m şampiyonu, Eda Yıldırım gülle atma şampiyonu ve Alper Kılınç 400 m  Türkiye ikincisi oldu. Esra Bayrak ve Yasemin Keskinsoy  ise 03-06 Ağustos 2017 tarihleri arasında İsviçre'nin Notwill kentinde düzenlenen Özel Sporcular Atletizm Dünya Şampiyonalarından birinciliklerle döndüler. Yasemin Keskinsoy  IPC Gençler 400 m Dünya Şampiyonu  olurken, Esra Bayrak IPC gençler uzun atlama kategorisinde Dünya Şampiyonu oldu. Esra Bayrak'ın aldığı derece, Türkiye tarihinde ilk defa alınan başarı olarak kayıtlara geçti.

BİZLERİ AYRICA GURURLANDIRDINIZ

Sporcu ve antrenörler ile sohbet ettikten sonra, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren müdür Karayılmaz,”'Aldığınız üsttün başarılardan dolayı hepinizi tek tek kutlarım. Uluslararası platformlarda ay yıldızlı bayrağımızı göndere çektirerek İstiklal Marşımızı okutarak bizleri ayrıca gururlandırdınız. Siz değerli Milli Takım sporcularımız daha çok çalışarak,  2020 Tokyo Paralimpik Oyunlarında ülkemize madalyalar ile döneceğinize inancım tam. Daha nice başarılar diliyorum” dedi.

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Güral Karayılmaz sohbetin ardından sporcuları çeşitli hediyeler ile ödüllendirdi.

Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir