ÇABES’in evinde buruk finali

ÇABES’in evinde buruk finali
Tekerlekli Sandalye Basketbol 2.Lig’inde mücadele eden Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü (ÇABES), ligde evinde ki son maçında Amed Sportif Engelliler Kulüb takımını konuk etti.

Maddi imkansızlıklar, kadroda ki eksiklikler ve dar imkanlarla sahaya çıkan ÇABES, rakibine evinde ki son maçında 37-50 yenildi. Mustafa Dağıstanlı Kapalı Spor Salonu’nda Tekerlekli Sandalye Basketbol 2. Liginde evinde son maçını oynayan ÇABES’in rakibi Diyarbakır ekibi Amed Sportif Engelliler Kulübü’nü konuk etti.

Federasyon tarafından verilen 5 ay maçlardan hak mahrumiyeti nedeniyle saha kenarında bulunmayan Teknik Direktör ve Kulüp Başkanı Mustafa Uçar, oyuncuları kenardan ikaz etmeye çalıştı.
Yine ceza alan oyuncu Arif Öztürk, Cengiz Melek ve Kerim Deniz kadroda ki yerini alamadı. Bu eksikliklerin zorluğunu yaşayan ÇABES, bu eksikliklere rağmen sahada büyük bir performans sergiledi. Rakibi ile fark açtırmayan Çarşamba ekibi 3. Periyoda kadar başarılı bir performans ortaya koydu.
Son periyodda konuk ekip, attığı sayılarla skoru belirledi ve karşılaşma 37-50’lik skorla bitti.

Müsabaka boyunca karşılaşmayı izleyen taraftarlar, yaptığı tezahüratlarla takıma destek çıktılar. Ligde evinde ki son maçını oynayan ÇABES, gelecek hafta İstanbul deplasmanında oynayacağı müsabaka ile ligi bitirecek.

HABER: Nuri ŞEKER – Nurhan GÜZEL

1-010.jpg





2-017.jpg3-007.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber