LADİK BELEDİYESPOR YOLUNA DEVAM EDİYOR

LADİK BELEDİYESPOR YOLUNA DEVAM EDİYOR
Türkiye Bölgesel Amatör Lig 4’üncü Grup’ta kalma mücadelesi veren Ladik Belediyespor ve Samsun Süper Amatör ligini 2’inci sırada tamlayan Termespor ile Play Out karşılaşmasında 19 Mayıs stadyumunda kozlarını paylaştı.

Türkiye Bölgesel Amatör Lig 4’üncü Grup’ta kalma mücadelesi veren Ladik Belediyespor ve Samsun Süper Amatör ligini 2’inci sırada tamlayan Termespor ile Play Out karşılaşmasında 19 Mayıs stadyumunda kozlarını paylaştı.Maç öncesi Ladik Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sukas, Termespor Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kambur birbirilerine başarılar dilediler.

LADİK PENALTI ATIŞLARI İLE KAZANDI

Samsun’u temsil edecek olan üçüncü takım olmak için oynanan Play Out karşılaşmasında Ladik Belediyespor ,Terme spor ile karşılaştı.90 dakika boyunca her iki takımda kontrolü oynadı. Gol sesi çıkmayınca uzatmalara gidildi. Bu sure içerinde yine eşitlik bozulmadı ve penaltı atışlarına geçildi. Turuncu-Beyazlı ekip penaltı atışları ile Sarı Siyahlı ekibi 4-3 mağlup ederek, Lig’de kalmayı başarırken, Termespor  Samsun Süper Amatör Ligi’ndeki yerinde  kaldı. Maç sonrası Ladik Belediyespor’da büyük sevinç yaşandı.

ÜNAL,'KAZANDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ'

Türkiye Bölgesel Amatör Lig 4’üncü Grup’ta mücadele eden Ladik Belediyespor’un Teknik Direktörü Sinan Ünal maç sonrası yaptığı açılamada ,”Her iki yarıda net gol pozisyonu bulmamıza rağmen değerlendiremedik. Maçın uzatma dakikalarında ise iyi mücadele ettiğimizi söyleyemem. Penaltı atışlarıyla Termespor’u mağlup etmeyi başardık. Bu önemli  maçı kazandıkları için futbolcularımın yanı sıra  taraftarlarımıza  teşekkür ediyorum 2016-2017 futbol sezonunu anlımızı akıyla tamamladık. Önümüzdeki sezona bakıyoruz ”dedi.

Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Spor