ÇABES’DE YENİ DÖNEM

ÇABES’DE YENİ DÖNEM
Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Külübü Başkanı Mustafa Uçar, basketbol takımında yaşanılan antrenör sıkıntılarını çözdüklerini ifade ederek yeni teknik direktörü açıkladı

Çarşamba Bedensel Engelliler Spor Kulübü, 2014-2015 Basketbol Ligi sezonuna ciddi eksikleriyle hazırlanırken güzel haber Kulüp Başkanı Mustafa Uçar’dan geldi. Başkan Uçar yaptığı açıklamada, “Ciddi bir antrenör sıkıntısı çeken kulübümüz, prensipte Ali Osman Kefeli ile anlaşmaya varmıştır.” Dedi.

cabes2.jpg

Başkan Mustafa Uçar takımın diğer eksikliklerine değinerek, “Fizik ve kondisyon olarak performansı iyi olan takımımızın teknik eksikleri de yeni hocamız tarafından giderilerek grubundaki hak ettiği yeri alacaktır. Daha disiplinli, daha ciddi olarak Çarşamba İlçemize yaraşır Engelli sporunu yerleştirmeye çalışıyoruz. Bu bağlamda bize destek olan yada olacak yardımsever iş adamlarına, Çarşamba Belediye Başkanımız Hüseyin Dündar’a teşekkür ediyorum. Malzeme eksiğimizin bir kısmını da tamamlayan yönetim kurulumuz çalışmalarına durmaksızın devem etmektedir. İsmini şuan açıklamadığımız bazı sporcularla da 2. yarı için prensip anlaşmasına varıldı. Yeni hocamızla daha iyi işler yapacağımızı umuyor, yeni başlayan sporcu kardeşlerimi de bizzat alt yapı hocası olarak kendim çalıştıracağım. Çarşamba’mıza hayırlı olsun. Kazanan Engelliler olsun.” Şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber