MYO Öğrencilerine ‘UYUŞTURUCU’ semineri

MYO Öğrencilerine ‘UYUŞTURUCU’ semineri
Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksekokulu öğrencileri’ne, Samsun Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından uyuşturucu kullanımının tehlikeleri konulu seminer verildi

Samsun Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün organizesiyle yürütülen bilgilendirmelerin biri de Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleştirildi.

myo2.jpg

Yüksekokul binasında gerçekleştirilen seminere Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Feyzullah İlker Serdar ve Emniyet personelleri katıldı. Samsun Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nden Yavuz Alp’in yaptığı sunumunda üniversite öğrencilerine uyuşturucunun zararları konusunda bilgilendirmelerde bulundu. Yavuz Alp, “Günümüzde yaygınlaşan uyuşturucu kullanımını azaltmak için gençlerimizi bilinçlendirmemiz gerekmekte. Üniversite ortamında bir çok gencimiz uyuşturucunun kurbanı olabiliyor. Bu olaylar için önlemlerimizi alıyor, gerekli önlemleri bilgilendirmelerle almaya çalışıyoruz.” Şeklinde konuştu.

myo1.jpg

Seminer Yavuz Alp’in  Uyuşturucu kullanımının zararlarını anlatımının ardından son buldu. 

myo3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber