ÇABES ÜZDÜ

ÇABES ÜZDÜ
Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi 3. Ligi A grubunda ÇABES sahasında rakibi Aydın Genç Efeler SK’ye yenildi. Karşılaşma 50-79’luk skorla tamamlandı.

Çarşamba Kapalı Spor Salonu’nda oynanan müsabakada Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü ile Aydın Genç Efeler Spor Klübü ile karşılaştı. 2019-2020 Şehit İlyas Kaya sezonunda, ilçemizi temsil eden Çarşamba BESK, etkili bir oyunla başladı.  

Karşılaşmaya başlamadan öne oyuncuları ile konuşan ÇABES Teknik Direktörü antrenörü Mustafa Uçar, oyuncularını motive ederek maça konsantre bir şekilde hazırladı.

ÇABES’in konuk ettiği Aydın Genç Efeler Spor Klübü ile oynanan müsabakada her iki takımda galibiyet için tüm güçlerini sahada sergilediler. ÇABES maçı bırakmadı. Her iki takım için zorlu geçen maç antrenörlerin oyuncularını motivesiyle ve gelen seyircini takımlarını desteklemesiyle daha da heyecanlı hale geldi.

Dakikalar geçtikçe ÇABES, rakibine yetişemedi. Her iki takımda canla başla mücadele ederken 29 sayı ile maçı kaybeden ÇABES 17.haftayı geride bıraktı ,seyircisine güzel bir müsabaka izleten her iki takımda önündeki maçlara odaklandı.

HABER: Yağmur AYAN – Feyza Nur YILMAZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir