Milletvekili Yaşar, konuğumuz oldu

Milletvekili Yaşar, konuğumuz oldu
İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Şeker Haber TV ekranlarında yayınlanan ‘Erol Şeker ile Gündem’ programına konuk oldu.

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar ve İYİ Parti Çarşamba İlçe Başkanı Turhan Yazıcı, Erol Şeker ile Gündem programına konuk olarak katıldılar. 1 saatlik yayında Samsun gündemi ve ülke gündemine dair bir çok konunun konuşulduğu programda Milletvekili Bedri Yaşar, önemli mesajlar verdi.

Samsun ve genel siyasette ki son gelişmeler üzerine değerlendirmeler yapan Milletvekili Yaşar, Haber Expres Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve Şeker Haber TV Genel Yayın Yönetmeni Erol Şeker’in sorularına yanıt verdi. Canlı Yayında gelen sorulara da yanıt veren Milletvekili Bedri Yaşar, yayın sonrasında Şeker Haber TV ekibine teşekkür ederek, stüdyodan ayrıldı.

Haber Expres Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve Şeker Haber TV Genel Yayın Yönetmeni Erol Şeker, program konuğu olan İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar ve İYİ Parti Çarşamba İlçe Başkanı Turhan Yazıcı’ya teşekkür ederek uğurladı.

HABER: Gülizar KELEŞ – Yağmur AYAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber