ÇABES BİR TÜRLÜ GÜLEMİYOR : 37-94

ÇABES BİR TÜRLÜ GÜLEMİYOR : 37-94
Tekerlekli Sandalye Basketbolu 2. Ligi’nde mücadele eden Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü (ÇABES) bu hafta kendi sahasında Engelsiz Gaziantep Spor Kulübü’nü ağırladı

Etkili oyunuyla sahada ki oyuna hakim olan Gaziantep ekibi, 37-94’lük galibiyet skoruyla salondan ayrıldı. Çarşamba Mustafa Dağıstanlı Kapalı Spor Salonu’nda oynanılan karşılaşmada, Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü, Engelsiz Gaziantep Spor Kulübü’nü ağırladı. Müsabakada hızlı bir başlangıç yapan Gaziantep ekibi, bu etkisini maç sonuna kadar sürdürdü. Çarşamba ekibi ÇABES, maçta yaptığı bloklarla rakibini engellemeye çalıştı ancak bu müdahalede faydalı olmadı. 4 periyottan ilki 28-4 skoruyla son buldu. 2. Periyotta rakibine karşı sayı bulmak için büyük çaba sarf eden ÇABES, 2. Periyotu 21-46’lık skorla geride tamamladı. 3 periyota çıkan her iki takımda etkili olmaya çalıştı. Ancak Gaziantep takımı da 3. Periyotta üstünlüğünü korudu. 3. Periyot 35-73’lük skorla tamamlandı.
Son periyotta sahaya çıkan iki takım kıyasıya mücadele etti. Heyecanlı geçen karşılaşma Engelsiz Gaziantep Spor Kulübü’nün 94-37’lik skoru ile son buldu.

Mağlubiyet sonrası üzüntü yaşayan ÇABES futbolcuları, rakip takımı tebrik ederek başarı dileklerinde bulundu.

cabes_1.jpgcabes_2.jpgcabes_3.jpgcabes_4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber