Komutan ve Müdür' den Dernek ziyareti

Komutan ve Müdür' den Dernek ziyareti
Salıpazarı İlce Jandarma Bölük Komutanı Akçay ve İlce Milli Eğitim Müdürü Savaş, İlçe Turizm ve Tanıtım Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerini dernek binasında ziyaret ett

Ziyarette İlçeye yaptıkları katkıları nedeni ile Salıpazarı İlce Jandarma Bölük Komutanı Kıdemli Başçavuş Hakan Akçay ve İlce Milli Eğitim Müdürü Ali Savaş, teşekkür ettiler. Ziyarette ilçe için yapılacaklar hakkında bilgi alışverişinin yapılması sonrasında  Salıpazarı ile ilgili sosyal ve kültürel yeni projeler görüşüldü. Akçay ve Savaş'ın ziyaretleri nedeni ile Salıpazarı İlçe Turizm ve Tanıtım Derneği Başkanı Ertan Özcan her iki kurum amirlerinin kendilerini unutmayıp yaptıkları ziyaretten memnuniyetini dile getirerek teşekkür etti.

komutan-ve-mudur-den-dernek-ziyareti2.jpgkomutan-ve-mudur-den-dernek-ziyareti.jpg

Salıpazarı İlçe Turizm ve Tanıtım Derneği Başkanı Özcan, Derneklerinin İlçe adına bu güne kadar yaptığı yardım ve faaliyetleri ve gelecekte ilçemizde yapılması düşünülen projelerde ise İlçemize yapılacak olan her türlü  Turizm ve Tanıtım hizmetlerinde Derneğimiz  bölgemizde bir marka olmuş, her gecen gün büyüyerek ilçemizle beraber daha da güçlenecektir ifadelerini kullandı. Başkan Özcan, “Derneğimizin büyümesinde katkı sağlayan başta İlçe Belediye Başkanımız Halil Akgül'e ve halkımızla birlikte bizleri gurbette dahi unutmayıp desteklerini esirgemeyen gurbetçilerimize , ilçemizde bizim gibi sivil toplum örgütü oalrak dayanışma için de çalışan ST başkan ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum dedi. 
HABER-FOTO: Nevzat AKKAYA- Ayhan GONCA

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber