Ayancık’la golsüz beraberlik

Ayancık’la golsüz beraberlik
Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta ki Çarşamba temsilcisi Çarşambaspor, bu hafta deplasmanda Sinop takımı Ayancık Belediyespor’a karşı mücadele verdi. Karşılaşma 0-0’lık golsüz eşitlikle son buldu

Ayancık Gazi Stadı’nda oynanılan karşılaşmada Çarşambaspor, maçın başlama düdüğü ile birlikte birçok pozisyon geliştirdi. Rakip yarı sahasında ataklara çıkan Çarşambaspor’un bu hamleleri etkili olmadı. 90 dakika boyunca gol arayan Çarşambaspor, maçtan 0-0’lık golsüz eşitlikle ayrıldı.

Geçtiğimiz hafta kendi sahasında Görelespor’la 2-2’lik skorla berabere kalan Çarşambaspor, bu hafta da ligin alt sıralarında yer alan Ayancıkspor’la da golsüz beraberlik sonucunu aldı. Son 5 maçında 1 galibiyet 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Çarşambaspor’un istikrarsız grafiği tepki topluyor. Şampiyonluk hedefinden kopan ve taraftarına büyük bir üzüntü yaşatan Yeşil-Beyazlılar’ın bu hafta galibiyet skoru ile ayrılabileceği bir maçtan beraberlik skoru ile ayrılması Çarşambasporluları yine üzdü.

GELECEK HAFTA Kİ RAKİP LADİK
Ligde puan sıralamasında 5. Sırada yer alan Çarşambaspor için gelecek hafta kendisi için önemli bir müsabakaya çıkacak. Kendisi ile 7 puan farkı bulunan Ladik Belediyespor ile kendi sahasında mücadele edecek olan Çarşambaspor, bu maçtan mutlak 3 puan çıkartmalı. Ercüment Coşkundere’nin gidişi ve yerine Sinan Ünal’ın gelişiyle birlikte yenilgi görmeyen Ladik Belediyespor son 4 maçından 2 galibiyet 2 beraberlikle ayrıldı. Son maçında Erzincan ekibi 13 Şubatspor’a karşı kendi sahasında 1-0’lık galibiyet alan Ladik Belediyespor’un , hafta başından itibaren Çarşambaspor maçı için hazırlıklarına başlaması bekleniyor. Çarşambaspor cephesinde ise Pazartesi günü verilecek 1 günlük aranın ardından Ladik maçına hazırlıkların başlaması bekleniyor.

HABER: Nevzat AKKAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber