ÇABED’E 10 TEKERLEKLİ SANDALYE

ÇABED’E 10 TEKERLEKLİ SANDALYE
2008 yılında kurulan Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği’ne 10 adet yeni tekerlekli sandalye hediye edildi.

Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği’ne 10 adet tekerlekli sandalye hediyesi verildi. Bir geri dönüşüm firmasının ÇABED’e tekerlekli sandalye töreninde dernek üyeleri de katıldı.

cabed’e-10-tekerlekli-sandalye-3.jpg
Hediyeyi alan Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği (ÇABED) başkanı Kerim Deniz, “Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği olarak Mavi Kapak Kampanyası ile ilgili bu zamana kadar mavi kapak kampanyasından aldığımız 38 tane tekerlikli sandalyeyi üyelerimize dağıttık. Bu konuda bize destek olan Çarşamba geri dönüşüm firmasını sahibi Cevat Keskinoğlu derneğimize 10 adet tekerlikli sandalye alarak destekte bulunmak istediler. Bu konuda kendilerine teşekkür ediyorum. Bizim için çok önemli olan tekerlikli sandalye bir geri dönüşüm firması olarak bizlere destekte oldular bununla alakalı gördüğünüz gibi 10 engelli arkadaşımızı yine yardımcı oldular kendilerine teşekkür ediyorum.”şeklinde konuştu

cabed’e-10-tekerlekli-sandalye-2.jpg

Yardımlarda bulunan Cevat Keskinoğlu, “Bu yalnızca bizim emeklerimizle değil Çarşamba halkından tüm herkes bu konuda çok bilinçli ve duyarlı oldu. Bir mavi kapağın neler getireceğini Çarşamba halkı artık biliyor çünkü yarın bir gün bizlerde tekerlikli sandalyelere mahkûm olabiliriz. Bu çalışmalarımızın devamını getirmek istiyoruz bunun  içinde Çarşamba halkından duyarlı olmasını istiyoruz.” Dedi.

HABER: Yunus Emre TÜRKYILMAZ – Kenan GÜN

cabed’e-10-tekerlekli-sandalye-4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber