Atakum AK gençlerden örnek ziyaret

Atakum AK gençlerden örnek ziyaret
AK Parti Atakum İlçe Gençlik Kolları üyeleri, 16 yıldır tekerlekli sandalyeye bağlı yaşayan bir vatandaşı evinde ziyaret etti. Gençleri görünce duygulanan vatandaş, hayır duası yaptı

AK Parti Atakum İlçe Gençlik Kolları üyeleri, Çarşamba İlçesi'nde yaşayan ve 1999 yılındaki Gölcük depreminde enkaz altında kalarak felç olan iş kadını Fatma Altuntaş'ı evinde ziyaret etti.

AK Parti Atakum İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hamza Macit ve beraberindeki gençler, yaşadıklarıyla herkesin bir ders çıkarması gereken 38 yaşındaki Fatma Altuntaş'ı Çarşamba'daki evinde ziyaret etti. Öğretmen eşi Halil Altuntaş ve 2 çocuğuyla mütevazi bir yaşam süren Altuntaş, 13 yıl kapısını kimsenin çalmadığını belirterek, gençleri karşısında görünce duygulu anlar yaşadı. Engelli olmadan önce iş kadını olduğunu söyleyen Altuntaş, yaşadıklarını gençlerle paylaştı.

Gençlerin ziyarete gelmesinin kendisini duygulandırdığını söyleyen Altuntaş, "Yıllarca kapımı çalan olmadı. Varlık içerisindeyken birden yokluğun içerisine düştüm. Deprem sonrası sandalyeye mahkum yaşamaya başladım. Eşimin desteği olmadan hiçbir şey yapamıyorum. Çocuklarımı bir kez parka götüremedim. Çocuklarım, 'Yürüyen anneleri sevmiyoruz' diyorlar. Bunlar çok dokunuyordu bana artık böyle yaşamayı öğrendim. Şimdi yaşadıklarımı bir kitaba sığdırmaya çalışacağım. Bugün beni ziyaret ettiniz, Allah sizlerin yolunu açık etsin, yüzünüzü hep güldürsün" dedi. Altuntaş, Atakum İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi olan Leyla Sağlam'a da ziyaret programını düzenlediği için teşekkür etti.

AK Parti Atakum İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hamza Macit te, gençlik kolları olarak ev ve işyeri ziyaretleri yaptıklarını belirterek, "Bugün Atakum'dan kalkarak, sizleri ziyaret etmek, yaşadıklarınızdan kendimize çıkaracağımız dersleri öğrenmek için geldik. Anlattıklarınızla bize ışık oldunuz. Bu ziyaretlerimizin amacı da zaten bunlardır. Her zaman bizler siz gibi büyüklerimizi ziyaret edecek ve unutmayacağız. Gece gündüz her ihtiyacınızda bizi arayabilirsiniz. Allah şifanızı versin ve başladığınız kitabın hayırlı bir şekilde amacına ulaşmasını vesile etsin" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Güncel