ÇABED’den Çarşamba Belediyesine teşekkür.

ÇABED’den Çarşamba Belediyesine teşekkür.
Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Kerim Deniz Çarşamba Beledisinin

 Hizmet Binasına yapılan yeni engelli rampası için rampanın yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Kerim Deniz Çarşamba Belediyesinin Hizmet Binası İçin yaptırdığı Engelli Rampasını yerinde inceleyerek yapımın emeği geçen herkese teşekkür etti. Çarşamba Belediyesi Tarafında Belediye Hizmet Binası girişine yapılan rampanın eğiminin Engelliler için son derece kullanışlı ve rahat olduğunu belirten Kerim Deniz bu konuda Belediyenin son derece has has davrandığını da sözlerine ekledi.

Deniz Engelli Rampasını kullanarak son derece kolay bir şekilde Belediye Binasına ulaştığını dile getirerek bu konuda engellilerin artık rahatlıkla Çarşamba Belediyesine gelebileceğini şikayet ve dertlerini Çözüm merkezindeki çalışanlara rahatlıkla anlatabileceğini de sözlerine ekledi. Bu konuda Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’ın engellilerin sorunları ile yakında ilgilendiğini belirten Kerim Deniz, “Başkanımıza da ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi

ÇABED başkanı kerim Deniz Engelli rampasını denemek için Geldiği Çarşamba Belediyesinde bu sefer daha farklı bir zorlukla karşılaştı. Deniz, yine Belediye Tarafından Yapılan ve yalnızca Engellilerin Kullanımına tahsis edilen araç park yerine vatandaşların bilinçsizce araç park etmesi sonucu aracından inmekte güçlük çekti. Deniz, bu konuda vatandaşları daha dikkatli olmaya davet etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber