ÇABED Kongresinde DENİZ güven tazeledi

ÇABED Kongresinde DENİZ güven tazeledi
Çarşamba Bedensel Engelliler (ÇABED) Derneği 3. Olağan Genel Kurulunu kendi dernek binasında gerçekleştirirken, kongreye mevcut başkan Kerim Deniz tek liste ile gitti ve güven tazeleyerek kongreden çıktı

Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği (ÇABED) olağan genel kurulunu dernek binasında gerçekleştirdi. Kongreye mevcut başkan Kerim Deniz tek liste ile giderken dernek üyelerinden 72 üye kongreye katıldı. Kongreye katılan üyelerin 71ini alan Başkan Kerim Deniz yeniden güvenoyu alarak ÇABED'in yeniden başkanı seçildi. 

MADDE-6: Yönetim, Denetim, Disiplin ve Üs kurul delegelerinin seçimine geçildi. Aday listeler olup olmadığı soruldu.  Kerim DENİZ’in aday olduğu tek liste olarak seçime gidildi. Aşağıda belirtilen 72 oyun 71'ni alırken 1 oy geçersiz s oy olmak kaydı ile yeniden ÇABED'in başkanı seçildi.

ÇABED'in yeniden yapılan kongresinde oluşan yeni dernek yönetimi şu isimlerden oluştu: Asil Üyeler; Başkan Kerim DENİZ, Mustafa Uçar, Sevim Kaya, Nurdan Zengin, Mahmut Çelen, Nebahat Töngel ve Nurgül Öneği. Yedek üyeler ise: Erkan Aşçıoğlu,  Özlem Yön,  Ali Kırbıyık, Nuray Karabaş, Bahri Güneş, Arif Öztürk, Havva Kuruçay' dan oluşru.

ÇABED Denetleme kurulu asil üyeliklerine ise; Şenol Şen, Ayşe Sevim Keklik ve Davut Yaman seçilirken yedek üyelere ise; Fikriye Pekşen, Aydın Sevim ve Fatma Yıldız seçildi. Yine kongre de ÇABED Üst Kurul Üyeliklerine ise; Kerim Deniz, Mustafa Uçar, Sevim Kaya, Erol Şeker, Fahrettin Atsan, Mehmet Ali Karakuş, Ufuk Aksu,Arif Öztürk, Fatih Koçyiğit, Serdar Kibar, İbrahim Aydın, Nurdan Zengin, Nurgül Öneği, Özlem Yön, Sezgin Erbenzer, Hamiyet Akgül, Bayram Fidan, Erol Yılmaz, Ali Kırbıyık, Köksal Kaplan, Bahri Güneş ve Ahmet Deniz'den oluştu.

Kongre sonrasında kongreye katılan ve çeşitli şekillerde mesajlar ve çiçek gönderenlere teşekkür eden ÇABED Başkanı Kerim Deniz, "Tüm üyelere teşekkür ederek, görevlerinin kolay olmadığını, ama bu arkadaşlarla engellilere daha iyi hizmet edebileceğiz. Bu vesile ile de elimizden gelen her türlü çalışmaları ve hizmetleri engelli üyelerimize yapmaya ve mücadele vermeye devam edeceğiz" dedi.

HABER-FOTO: Nuri Oğuzhan ŞEKER

cabed-kongresinde-deniz-guven-tazeledi-2.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber