Ç.F' den Minik Yürekleri sevindiren örnek davranış

Ç.F den Minik Yürekleri sevindiren örnek davranış
Çarşamba Fen Lisesi Müdürlüğünce organize edilen kampanya da “Minik Yürekleri Sevindirmek İçin 1 TL Vermeye Sen de Var Mısın?” adlı kampanyasıyla Karaağaç’ın miniklerini sevindirdi.

FOTO-GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

 Çarşambanın güzide Liselerinden olan Çarşamba Fen Lisesi okul içerisinde başlattığı ‘’Minik Yürekleri Sevindirmek İçin 1 TL Vermeye Sen de Var Mısın? ‘’  adlı yardım kampanyası öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü. Kişi başına düşen miktar çok cüzi olmasına rağmen minikler için çok büyük anlam ifade eden oyuncaklara ve eğitici araç gereçlere dönüştürüldü. Minikleri sevindirmek adına yapılan bu kampanyada hedef okul Çarşamba’nın Karaağaç Köyü Anaokulu idi. Müdür Baş Yardımcısı Aliyülmürtaza Sağlam, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Hasan Aslan ve her sınıfı temsilen katılan sınıf başkanları ile ziyarete gidilen okulda amaç miniklerimizin gönlünü kazanmak, onları sevindirmekti.

Anasınıfı öğrencileri ile tanışan Fen Lisesi öğrencileri miniklere yaş pasta ikramında bulundu. Miniklerden birinin tesadüfen doğum günü olması güne neşe kattı. Hediyelerinialan minikler öğrencilere büyük ilgi gösterirken, mutlulukları yüzlerinden okunuyordu. Etkinliğin devamında minikleri eğlendirmek amacıyla Çarşamba Fen Lisesi öğrencileri tarafından gitar eşliğinde şarkılar söylendi. Çarşamba Fen Lisesi tarafından atılan bu küçük ancak anlamı büyük adım güzel bir örnek oldu. Çarşamba Fen Lisesi öğrencileri yaptıkları bu işin gururuyla başka kampanyalarla etkinliklerini devam ettireceklerini belirttiler.

HABER-FOTO: Nazan KILCI- Sema Nur KOÇAKER- Sezer ÇOBBAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber