Ölüm yolunda 3 gün içinde 2. kaza

Ölüm yolunda 3 gün içinde 2. kaza
Çarşamba İlçesi Ayvacık Karayolu İlkadım Mahallesi Hasanlı Sokakta bulunan kavşakta 3 gün içinde meydana gelen ikinci kırmızı ışık kazasında 4 kişi yaralandı. Komedi gibi Ayvacık karayolu üzerinde açılan tek kavşak ve kavşağa konulan trafik lambaları ölüm
'4 yaralı 1'nin durumu ağır'
Edinilen bilgilere göre kaza saat 12.30 sıralarında meydana geldi. Çarşamba istikametinden gelerek Hasanlı sokak'a yeşil ışığın yanması ile dönen 55 RG 585 plakalı Samet G. (28) idaresinde ki kamyon, kırmızı ışıkta Ayvacık İlçesinden Çarşamba istikametine aşırı süratli gelen 55 RG 845 plakalı araç sürücüsü Emre C. Ö. (19) idaresinde ki kapalı kasa kamyonet arkadan çarptı. Çarpma sonucu meydana gelen kazada kamyonet sürücüsü Emre C. Ö.(29), aynı araçta bulunan Cansel D.(17), Murat K.(19), Cihan D.(18) ve Kürşat O. A. (19) yaralandı. Yaralılar 112 acil ambulansı ile Çarşamba Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Durumu ağır olan yaralılardan Cihan D.(18) Samsun' a sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
'Karayolları Şube Müdürü tesadüfen geçerken uğradı'
Bu arada aynı yerde 3 gün içinde kırmızı ışık nedeni ile meydana gelen 2 kazada vatandaşlar karayollarına tepki gösterdi. Olayla ilgili Karayolları Bölge Müdürlüğünden olay yerinden tesadüfen geçmekte olan Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü Şube Müdürü olduğunu belirten bir yetkili İlçe Emniyet Müdürü Feyzullah İlker Serdar'dan bilgi aldı. Karayolu çalışmasının tamamlanmadığını ve yol üzerinde yeni kavşakların yapılacağını belirtti. 
'Vatandaşlar tepki gösterdi'
Bu arada vatandaşlar ise kazalara tepki göstererek Karayolu üzerinde ki trafik ışığının neden olduğu kazaların yanlış ve eksiklikler bulunmasından kaynaklandığı dile getirdiler. Ayvacık Karayolu üzerinde komedi gibi sadece bir trafik lambası konulması, zaruri ihtiyaç olan bölgelere kavşak koyulmaması ve trafik lambasının olduğu bölgenin fazla bilinmemesi nedeni ile aşırı hız yapan araçların sık sık kazaya neden olduğunu dile getirerek tümsek, hız kesiciler ve çeşitli uyarı levhaların konulması ve önlemlerin acil şekilde yapılması için Karayolları yetkililerine tepki gösterdiler.
HABER-FOTO: Sezer ÇOBAN
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber