BU TARTIŞMA KARAKOLDA BİTER!

BU TARTIŞMA KARAKOLDA BİTER!
Bağımsız Çarşamba Belediye Başkan Adayı Hüseyin Dündar, seçim gezileri kapsamında Kirazlıkçay Mahallesi üzerinde bulunan Değirmenbaşı Caddesinde esnaf ziyaretlerinde bulunurken Büyükşehir Belediye Başkan adayı Doğan’ a dikkat çeken gönderme!

‘DÜNDAR, ŞİKÂYET VE İSTEKLERİ DİNLİYOR’

2024 Mart ayında yapılacak yerel seçimleri için Bağımsız Çarşamba Belediye Başkan Adayı olan Hüseyin Dündar, esnaf ziyaretlerine ilçe de devam ediyor. Ziyaretlerde esnaf ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, esnafların şikâyet ve isteklerini dinledi. Başkan Adayı Dündar’ı ziyaretleri esnasında sık sık durdurarak sevgi gösterilerinde bulunan vatandaşlar, “Çarşamba’yı Çarşamba yapan sensin. Biz seninle birlikte hizmet gördük. O yüzden bu yolda sonuna kadar seninle olacağız. Desteğimizde, oyumuz da, dualarımız da seninle.” diyerek açık desteklerini dile getirmeleri dikkat çekiyor.

‘15 YIL YAPTIĞIMIZ İŞLER ZAYİİ OLDU!’

Vatandaşların, seçimleri kazanırsanız AK Parti’ye geçecekmişsiniz sorularına Dündar, ‘Tüm partilerin üzerinde Çarşamba’nın Adayı olarak yola çıktım. Bu şekilde devam edeceğim’ cevabını vererek şunları söyledi; “Bu sefer ki seçim; parti ile alakalı bir iş değil. Çarşamba’da şuana kadar yapılan çalışmalar ve gelinen nokta bizim 15 yıl yaptığımız çalışmaların devamı olan bir iş değil. Maalesef Çarşamba’ya yapılan hizmetler ve Çarşamba’nın değerleri zayi oldu. Son 5 yıldır ihmal edilen, kendi haline terk edilmiş Çarşamba’mızı yeniden hizmet Belediyeciliği ile buluşturacağız.” sözleri ile Büyükşehir Belediye Başkan adayı Halit Doğan’ a ağır göndermede bulunması dikkat çekti.

HABER MERKEZİ

Kaynak:HABER EXPRES ( HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir