Broşür dağıtarak dolandırıcılığı Tarihi Köprü de anlattılar

Broşür dağıtarak dolandırıcılığı Tarihi Köprü de anlattılar
İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliği Ekipleri Çarşamba Tarihi Köprüsü üzerinde kontör ve diğer dolandırıcılıklara karşı vatandaşlara uyarı broşürü dağıttı, bilgilendirmelerde bulundu.

        Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğüne Bağlı Toplum Destekli Büro Amirliği Ekipleri vatandaşlara ev ve işyeri, kontör,hırsızlık, çeşitli dolandırıcılıklara karşı dikkat etmesi gereken hususları anlatan broşür dağıttı. Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği köprü üzerine açtığı stantla halka broşürlerle bilgi veren görevliler burada hırsızlara, telefonla kontör ve diğer dolandırıcılıklara karşı nasıl tedbir alırız neler yapmalıyız nerelere dikkat etmeliyiz, böyle bir olayla karşılaştığınızda kimlere, polis 155 hattı ve Jandarmaya bilgi ve telefonla yardım istemeleri konularında bilgiler verdi. Yapılan uygulamaya vatandaş yoğun ilgi gösterdi.

brosur-dagitarak-dolandiriciligi-tarihi-kopru-de-anlattilar-(1).jpg

       Konuyla ilgili bir açıklama yapan Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Feyzullah İlker Serdar, "Toplum Destekli polislerimiz ilçemizde mutat zamanlarda daha önceden de böylesi uygulamalarla vatandaşlarımızı bilgilendirdi. Bu gün İlçemizin haftası olmasından da kaynaklanarak geçtiğimiz ay ilçemizde 25 bin TL lik bir dolandırıcılık olayını son anda engellemeyi başarmıştık. Bunun gibi kontör ve hesabınız, hattınız terör örgütlerinin eline geçti, Savcıyız, Polisiz diyerek arayıp dolandırıcılık yapanlara karşı dikkatli olmaları için broşürler dağıttık, bilgilendirmelerde bulunduk" diyerek şöyle devam etti.

brosur-dagitarak-dolandiriciligi-tarihi-kopru-de-anlattilar-(3).jpg

Serdar, "Hırsızlara, dolandırıcılara karşı nasıl tedbir alırız hangi hususlara dikkat etmemiz gerektiğini vatandaşlarımıza bilgi vermek ve broşür dağıtarak halkımıza bilinçlendirmek için bugün Tarihi yaya Köprüsü üzerine stant açtık. İlgi güzel oldu ve gerçekten bu tip uygulamalarımız yararlı olmaktadır. Halkımızdan yoğun ilgi ve yaşadıklarını bizlere aktarmaları ile konuya duyarlılıkları ve bu tip dolandırıcılıklarda mutlaka polis ve Jandarmanın bilgilendirilmesi gerektiğini belirttik. Bu tür uygulamalarımız devam edecek olup, halkımızın destekleri ile de dolandırıcılık ve sıkıntılı işlerden vatandaşlar bilgilendirilerek kurtulacaktır" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber