Birbirimizi Allah İçin Sevelim

Birbirimizi Allah İçin Sevelim
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Erdoğan, ''Yeter ki omuz omuza olalım. Şu çözüm süreci içerisinde de aramıza fitne, fesat sokmak isteyenlere fırsat vermeyelim. Birbirimizi Allah için sevelim"

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kurtalan İlçe Başkanlığı'nın yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi.
 
Erdoğan, Kurtalan şehir meydanındaki toplu açılış töreninin ardından yürüyerek AK Parti İlçe Başkanlığı'na geçti.
 
İlçe Başkanlığı'nın önünde kendisini ''Dik dur eğilme, AK Gençlik seninle'' sloganlarıyla karşılayan partililere seslenen Başbakan Erdoğan, ''Dik duracağız, dikleşmeyeceğiz. Bu sevda yolculuğuna, hizmet yolculuğuna hep beraber devam edeceğiz'' dedi.
 
Kurtalan'ın makus talihini hep birlikte el ele değiştireceklerini belirten Erdoğan, ''Yeter ki omuz omuza olalım. Şu çözüm süreci içerisinde de aramıza fitne, fesat sokmak isteyenlere fırsat vermeyelim. Birbirimizi Allah için sevelim. Yaradılanı yaratandan ötürü sevelim. Kimseye aldanmayalım. Birbirimize inanırsak, bir olursak, beraber olursak evvelallah bir oluruz, iri oluruz, diri oluruz'' diye konuştu.
 
Başbakan Erdoğan, konuşmasının ardından partisinin Kurtalan İlçe Başkanlığı yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi.
 
Açılışa, AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, İçişleri Bakanı Muammer Güler, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Tarım Gıda ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker de katıldı.

kaynak:akasyam.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir