BENAN Kooperatifi Hız Kesmiyor…

BENAN Kooperatifi Hız Kesmiyor…
Şehrimizde Görkem Sitesinden sonra 2. Fore kazık sistemli BENAN Kooperatifi çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

9 katlı 5 bloktan oluşan konsepte, yaklaşık 1,5 yıl önce inşaata başladıklarını ve 2 blok üzerinde çalışmalarına devam ettiklerini belirten BENAN Kooperatif başkanı Mustafa Kıtal' dan, çalışmaları hakkında bilgiler aldık. Başkan Kıtal, "Amacımız kooperatif sisteminde şeffaf bir yönetim anlayışıyla güvenilir olabilmek,  yapım esnasında malzeme açısından kaliteden de taviz vermiyoruz çünkü satış derdimiz yok, üyelerimiz ne isterse onun yapması çabamız var.  Onlar için en iyisini, en kullanışlısını, en az maliyetlisini ve tüm bireylerin ihtiyacını karşılayacak bir sosyal donatıları olan bir konsept oluşturabilmek" dedi.

Kıtal, "Bunların bir çoğunu GÖRKEM Sitesinde çok şükür gerçekleştirdik.  Önceliklerimiz, daire sahibi olmak isteyenlerin daire iç bölümlerinde nelere ihtiyaç duyduğu ve site içerisinde nasıl bir ortamı hayal ettikleridir. Bu sebeple 174 m2 lik dairelerimizde tüm bölümleri düşünerek tasarladık. 15.740 m2 lik arsamızın % 85 i peysaj alanı, binalar arası mesafelerimiz ciddi açıklıkta, arsamız geniş ve rahat hareket alanımız çok fazla.. Biz bunları çok önemsiyoruz ve titizlikle çalışıyoruz. Benan sitesinde de ilklerimiz var, mesela ilçemizde ilk olacak bir kapalı yüzme havuzu yine ilk olacak bir tenis kortu, çok amaçlı spor sahası,  tüm dairelerin sosyal donatılara bakıyor olması ve 101 konutumuz olmasına rağmen 135 araçlık otoparkımız bunlardan sadece birkaç tanesidir" ifadelerini kullandı.

Hedeflenen süre içerisinde siteyi bitirmeyi düşündüklerini, bunun içinde planlı bir şekilde çalışmalarına devam ettiklerini belirten Kıtal, "Sorumluluklarımızı biliyoruz inanç ve azimle çalışıyoruz. Amaç bize duyulan güveni, kalıcı kılmaktır" diyerek sözlerini tamamladı.

HABER-FOTO: Kenan GÜN- Nurhan GÜZEL

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel