BAŞPEHLİVAN FATİH ATLI'NIN BABA EVİNDE BÜYÜK SEVİNÇ

BAŞPEHLİVAN FATİH ATLININ BABA EVİNDE BÜYÜK SEVİNÇ
653. Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde Başpehlivan olan Samsun Büyükşehir Belediyesi sporcusu Fatih Atlı'nın Samsun'daki baba evinde büyük sevinç yaşandı.

Finalde İsmail Balaban’ı mağlup ederek Başpehlivan olan Fatih Atlı'nın Samsun'un Ladik ilçesi Kova Mahallesi Turgutreis Sokak'taki baba evinde büyük sevinç yaşandı. Baba Bahattin Atlı, oğlunun final müsabakasını kahvehanede televizyondan izlediğini belirterek, "Oğlumu televizyondan izlerken kalbim yerinde durmuyordu. Kahvehanede beni zor zaptettiler. Çok çalışmıştı. Sonunda hayaline kavuştu" dedi.
Anne Remziye Atlı, "Çocuğumuz çok çalıştı, emek verdi. Kendini adadı. Allah da bugüne nasip etti. Çok mutlu olduk. Kaç yıldır bekliyordu. Kendi emekleriyle, kendi çabasıyla bugünlere geldi. Çok şükür çok mutluyuz. Televizyondan izlerken çok heyecanlandık" diye konuştu.
Fatih Atlı'nın ablası Canan Atlı, kardeşinin yıllardır istediği bir şeyi sonunda başardığını ifade ederken, diğer abla Necla Kölebaş ise uzun yıllar çalıştığını ve emeklerinin ziyan olmadığını söyledi. Enişte Ali Kölebaş ise, "Fatih bizim gurur kaynağımız. Çok çalıştı. Her başpehlivanın istediği buydu. Bunu da çok çalışarak başardı. Kendisinden Allah razı olsun. Bize bu mutluluğu yaşattı. Annesine de teşekrür ediyorum. Böyle bir evlat doğurduğu ve yetiştirdiği için" şeklinde konuştu.
Fatih Atlı'nın komşusu Sadi Koşar da, "Fatih güreşe 15 yaşında başladı. Biz Fatih'e çok inandık. Kemer alacağı inancımız sürekli devam etti. Kısmet bu güneymiş. Çok yetenekli ve akıllı bir sporcu. Daha önce de Kırkpınar'da derece yaptı. Ancak sakatlıklar da yaşadı. Memleket olarak kendisiyle gurur duyuyoruz. İnşallah ebedi kemer sahibi olur. Dualarımız onunla" ifadelerini kullandı.
Baba Bahattin Atlı ile anne Remziye Atlı, oğullarını telefonla arayarak başarısını kutladılar.
Fatih Atlı için memleketi Ladik ilçesinde karşılama töreni düzenleneceği öğrenildi.

baspehlivan-fatih-atlinin-baba-evinde-buyuk-sevinc2.jpg

baspehlivan-fatih-atlinin-baba-evinde-buyuk-sevinc3.jpg

baspehlivan-fatih-atlinin-baba-evinde-buyuk-sevinc4.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel