Başkan Köktaş: Gençler heyecanımıza heyecan katıyor

Başkan Köktaş: Gençler heyecanımıza heyecan katıyor
AK Parti Ladik İlçe Gençlik Kolları Başkanı Recep Dirican ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'ı makamında ziyaret ettiler

 

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "Gençlerimizin azmi, sorumluluk bilinci, hizmete olan inançları bizleri onurlandırıyor ve heyecanımıza heyecan katıyor" dedi.

AK Parti Ladik İlçe Gençlik Kolları Başkanı Recep Dirican ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'ı makamında ziyaret ederek yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Düzenlenen ziyarette AK Parti Samsun Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe'de hazır bulunurken, İl Başkanı Fuat Köktaş, "Gençlerimizin azmi, sorumluluk bilinci, hizmete olan inançları bizleri onurlandırıyor ve heyecanımıza heyecan katıyor" dedi.

AK Parti'nin gençliğe büyük önem verdiğini dile getiren Başkan Köktaş, "Biz gençlere inanıyor ve güveniyoruz.

Her zaman büyük düşünün. Yaptığınız işleri tetkik edin, tahkik edin, karar verin. Yapacağınız çalışmaların takvimini hazırlayın, tatbik edin, takibini ve muhasebesini yapın. Çevrenizden alacağınız fikirlere de açık olun, hedeflerinizi buna göre yüksek tutun." diye konuştu.

Sosyal medyanın da önemine vurgu yapan Başkan Fuat Köktaş, "Çağımız, iletişim ve bilişim çağı. Bu anlamda sosyal medya büyük önem kazandı. Paylaştığınız, attığınız bir tweet binlerce, milyonlarca kişiye aynı anda ulaşıyor. Yaptığınız çalışmaları doğru ve bilgili bir şekilde anlatın ve paylaşın." dedi.

Her zaman gençlerin yayında ve destekçileri olduğunu belirten Başkan Köktaş, AK Parti Ladik İlçe Gençlik Kolları Başkanı Recep Dirican ve Yönetim Kurulu Üyeleri'ne ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir