Başkan Çekiç'ten Gazetemize ziyaret

Başkan Çekiçten Gazetemize ziyaret
AK PARTİ Çarşamba İlçe Başkanı Mahmut Çekiç ve beraberinde ki İlçe yöneltim kurulu üyeleri Gazetemiz Yazı İşleri müdürü Erol Şeker'i makamında ziyaret ederek yerel seçim ve ilçe başkanlık süreçlerini değerlendirdiler.

30 Mart Yerel seçimleri öncesinde Belediye Başkan aday adayı olmak üzere göreve atanan Mahmut Çekiç'in daha sonra göreve genel merkez tarafından bir süre Anıl Seyfi Aslan'ın atanması ile sonuçlanan ve akabinde kısa bir süre sonra Arslan'ın istifası nedeni ile koltuğun boş kalması ile yerine atanan Mahmut Çekiç, yeni görevine başlar başlamaz yerel seçim çalışmalarına başlamışlardı. Bu çalışmalar nedeni ile hiç bir ziyareti gerçekleştiremeyen Çekiç ve ekibi seçimler biter bitmez iadeyi ziyaretlere başladılar.

1-(2).20140408111445.jpg

Geçtiğimiz hafta Kaymakam, Cumhuriyet Başsavcılığı, Ağır Ceza Mahkeme Başkanı ve Emniyet Müdürlüğü ziyaretlerini gerçekleştiren Çekiç ve yönetimi dün ilçede yayımlanan yerel basın temsilcilerini ve sahiplerini makamlarında ziyaret ettiler. AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mahmut çekiç ve yönetim Kurulu üyeleri ilçede ki gazete, televizyon temsilciliklerini ziyaret ettikten sonra Haber Expres Gazetesi Yazı İşleri müdürü Erol Şeker'i makamında ziyaret ettiler.

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mahmut çekiç, ziyaretin gecikmiş bir ziyaret olduğunu bunun nedeni ise yerel seçimlerle kendi ilçe başkan ve yönetim kurulu atanmalarının aynı aralıkta olmasından kaynaklandığını belirterek gecikmiş ziyaretimiz nedeni ile kusura bakmayın dedi. Çekiç, "İlçe başkanlığına atanır atanmaz bilindiği üzere yerel seçim çalışmalarına başladık. Yoğun tempoda çalıştık ve bu seçimlerden de ilçe halkımızın yüzde 59 u AK Partiyi tercih ederek bizleri sevindirmiştir. Bu günden itibaren bizler de bu güven ve hizmet beklentilerine karşılık verebilmek için kolları sıvadık. Çarşamba Belediyesi ve ilçe teşkilatı olarak bu beklentilere cevap verebilecek proje ve hizmetleri yeni Büyükşehir yasası ile birlikte daha etkin hale getirerek halkımızın beklentilerine cevap vermeyi hedefliyoruz" ifadelerini kullanarak şöyle devam etti.

Çekiç, "Yerel basın olarak sizlerin sorun ve sıkıntılarını çok iyi biliyoruz. Ama ilçemizde Haber Expres Gazetesi olarak gerçekten tarafsız, objektif bir habercilik anlayışının yanı sıra zor bir uğraş veriyorsunuz. Bunun bilincinde olarak yerel seçimler öncesi ve sonrasında bizlere gösterdiğiniz yakın ilgi, alaka ve destekleriniz nedeni ile sizlere teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da AK Parti teşkilatı olarak kimseye küsmeden, kırmadan, darılmadan, başkasının türkülerini söylemeden ilkeli ve halkın beklentilerine cevap verecek, derdi olanla dertlenen, sevinci olanla sevincini paylaşan bir teşkilat olarak çalışacağız. Bizler bir kere daha ilçeye kattığınız katkı ve destekler nedeni ile teşekkür ediyorum" dedi.

Haber Expres gazetesi yazı işleri müdürü Erol Şeker ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "İlçemiz gerçekten yeni projelere daha çok istihdam sağlayan çalışmalara susamış bir konumda. İnanıyorum ki sizler bu çalışmalara önayak olacaksınız. Aynı zamanda yerel basına ilçe siyasetini, iş adamlarını ve esnaflarımızın daha fazla sahip çıkmasını bekliyoruz. Bunu sağlayacak olanda siyasiler olarak sizler ve ilçemizde ki STK'lardır. İş adamlarımız ve esnaflarımızdır. İnanıyorum ki Çarşamba basınına bundan sonra daha çok sahip çıkacak ve basının daha güçlü olarak çıkabilmesi için ilçe olarak hep birlikte mücadele edeceğiz. Bu vesile ve duygularla ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyor yeni atandığınız görevinizde ve yine seçimde kazandığınız belediye başkanlığı çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.

 HABER-FOTO: Sema Nur KOÇAKER- Kübra YILMAZ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber