Başkan Dündar, Mazbatasını Aldı

Başkan Dündar, Mazbatasını Aldı
30 Mart 2014’te yapılan yerel seçimlerde Çarşamba Belediye Başkanlığına tekrar seçilen Hüseyin Dündar, Çarşamba Adliyesi’nden mazbatasını aldı.

Çarşamba Belediye Başkanlığı’na 3. defa seçilen Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ve Belediye Meclis Üyeleri mazbatalarını Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı ve İlçe Seçim Hakimi Kemal Subaşı’ndan aldı.

Dündar, “büyük işler yapmaya devam edeceğiz”

Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte mazbatasını alan Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, “Mali yapısı güçlü bir belediye olarak önümüzdeki 5 yıl içerisinde büyük işler yapmaya devam edeceğiz.” dedi. Başkan Dündar, “2014 ve 2019 yılları arasındaki çalışmalarımızın bir kısmı devam ediyor. Bu yıl içerisinde yapımına başladığımız ve ilçemiz için önem arz eden birçok çalışmayı büyük ölçüde tamamladık. Çarşı- Yaşam Alanı ve Şehir Meydanı, Öğretmenevi, Yeni Spor Salonu, Yeşilırmak Kıyı Düzenlemeleri, Doğal Yaşam Parkı ve Yeşilırmak Nehir Gezi Parkuru gibi yeni dönem çalışmaları ile ilçemizin gelecek 40 – 50 yılını planlıyoruz. Yeni mahalle olan belde ve köyleri ile ilçemizi örnek bir şehir yapacağız. Nüfusu 140 bine ulaşan Çarşamba artık büyük bir şehir durumuna geldi. Bizlerde bu gözle bakıyor, geleceği bu şekilde planlıyoruz. Şehrimize hayırlı olsun.” diye konuştu.

carsamba-mazbata-(3).jpg

carsamba-mazbata-(2).jpg

HABER: Sema Nur KOÇAKER- Engin ÇAĞATAY

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber