Başkan Çekiç ziyaretlerini sürdürüyor

Başkan Çekiç ziyaretlerini sürdürüyor
AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mahmut çekiç ve yönetimi kamu kurum ve kuruluş ziyaretlerini sürdürüyor.

30 Mart Yerel seçimleri öncesinde AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığına atanan ancak seçim nedeni ile kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret edemeyen AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mahmut Çekiç, ziyaretlerini sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta başladığı ziyaretlerini aralıksız sürdüren Çekiç ve ekibi geçen hafta Kaymakamlık ve belli kamu kurumlarını ziyaret ettikten sonra yerel basını da ziyaret etmişti.

Çarşamba İlçe Başkanı Mahmut Çekiç, beraberinde yöneticileri ile Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve DAYANIŞMA Vakıf Müdürü Tevfik Akın'ı makamında ziyaret ettiler. Akından ilçede ki yardıma muhtaç aileler ile kayıtlı sağlıktan ve diğer yardım alanlar hakkında bilgiler alan Çekiç SYDV Müdürü Akın' a çalışmaları nedeni ile teşekkür etti.

SYDV Müdürü Akın' ı ziyareti sonrasında Vergi Dairesi Müdürü Sefa Ertem'i makamında ziyaret eden ÇEKİÇ VE YÖNETİCİLER İlçede ki esnaf ve Vergi dairesinin sıkıntıları ve çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulundular. Daha sonra bir dizi ziyaretlerde daha bulunan Çekiç ve yöneticileri ziyaretlerin süreceğini belirttiler.

Ziyaretler hakkında açıklama yapan AK Parti Çarşamba ilçe Başkanı Mahmut Çekiç, yerel seçimler öncesinde ilçe başkanlığına atandıklarını ancak seçim nedeni ile ziyaretleri gerçekleştiremediklerini ifade ederek, "Gecikmeli de olsa ilçemizde ki kamu kurum ve kuruluşları ile STK'larımızın temsilcilerini ziyaret ederek bilgi alış verişi ve iadeyi ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Verimli ziyaretlerimiz oluyor. Önümüzde ki süreçte ilçemizde yapılacak yatırımlar ve hizmetler ile birlikte eksik ve halkımızın ihtiyacı olan çalışmaları plan ve programlarını da yapıyoruz. Gösterilen ilgiye teşekkür ediyoruz. Biz AK Parti ailesi olarak birlik ve beraberlik içinde elimizden geldiğince Çarşamba'nın daha ileri gidebilmesi için kavgacı değil huzur içinde bir ilçe haline gelmiş, sosyal alanda gelişmiş ve ekonomisi düzgün bir ilçe arzuluyor ve bu yönde ki çalışmalarımızın alt yapısını hazırlıyoruz. İnanıyorum ki bunu da başaracağız şeklinde konuştu.

HABER- FOTO: Nuri Oğuzhan ŞEKER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber