Başkan Yılmaz Turizm Bakanlığı heyetini misafir etti

Başkan Yılmaz Turizm Bakanlığı heyetini misafir etti
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz seçimler sonrasında çalışmalara hızlı başladı. Ayvacık İlçesinin turizm alanı olarak hızlı bir atak yapması için çalışmalarını sürdürürken Turizm Bakanlığı Turizm Yatırım İşletmeleri Genel Müdürlüğünden

Suudi Arabistanlı heyetle birlikte Ayvacık İlçesinin doğa ve su turizmini anlatan ve heyetin gezisine eşlik eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın Ayvacık Legend Otel'de ki sürpriz konukları Turizm Bakanlığı Turizm Yatırım İşletmeleri Genel Müdürlüğünden gelen heyet oldu. Turizm Bakanlığından Ayvacık İlçesinde yapılacak turistik tesisler ve yeni projeler konularında görüşen başkan Yılmaz, "Ayvacık denildiği gibi Saklı bir Cennet. Bu cennet harikası doğa, su ve dağ turizmini mutlaka ve en kısa sürede hizmete açarak tüm dünyaya duyurmalıyız. Bölgede bizim ilk etap düşüncelerimiz arasında Teleferik ve baraj gölü etrafında turizme yönelik yatırım ve hizmetler yapmak. Bu nedenle çeşitli projeler hazırlıyoruz. Sizlerin de bu projelerde ve hizmetlerde bizlere destek olmanız ve bu güzelliği görerek destek olmanızı bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Turizm Bakanlığı Turizm Yatırım İşletmeleri Genel Müdürlüğünden gelen heyet turizm alanında ki tüm çalışmaları ve projeleri inceleyerek Büyükşehir Belediye başkanının hazırlayacağı ve sunacağı projelere göre alt yapı çalışmaları ve diğer işlemler için gerekli incelemeleri yaparak ilçeden ayrılacakları öğrenildi.

HABER-FOTO: Nazan KILCI

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber