Bağımsız Aday Dündar’dan Özel Açıklamalar!

Bağımsız Aday Dündar’dan Özel Açıklamalar!
Bağımsız Çarşamba Belediye Başkan Adaylığını duyuran Hüseyin Dündar, adaylık kararı sonrası Haber Expres’ Gazetesine özel açıklamalarda bulundu

3 dönem AK PARTİ Çarşamba Belediye Başkanlığı görevini yürüten ve 31 Mart Yerel Seçimlerinde AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığına Aday Adayı olan Hüseyin Dündar, Büyükşehir başkanlığına aday gösterilmemiş akabinde adı Çarşamba belediye başkanlığı için yoğun şekilde dillendirilmişti. Önceki gün AK Parti ilçe belediye başkan adaylarının isimleri açıklanmasının ardından adı çıkmayan Dündar, sessizliğe bürünmüştü. Ancak Çarşamba da yoğun adaylık baskıları dillendirilirken bu gün akşam saatlerinde sosyal medya hesaplarımdan Bağımsız başkan adaylığını açıklaması ile ilçe de siyaset adeta kitlendi. Konu hakkında Gazetemize açıklamalarda bulunan Başkan Adayı Dündar, Çarşambalı vatandaşların yoğun taleplerine kayıtsız kalamadığını ifade ederek, “Bağımsız olarak Çarşamba Belediye Başkanlığına aday oldum” dedi.

Adaylık kararı sonrası Haber Expres Gazetemiz tarafından yapılan telefon görüşmesinde Başkan Adayı Hüseyin Dündar, Çarşambalı tüm vatandaşların oylarına talip olduğunu ifade etti.

“Çarşambalının talebini emir telakki ediyorum”

Yaptığı açıklamada Dündar, “Bütün Çarşamba’nın meselesi haline gelen bir duruma kayıtsız kalamazdım. Çarşamba’nın, Çarşambalının talebini, bir emir telakki ederek yola çıkıyoruz. Süreç içerisinde bu noktaya geldik. Bildiğiniz gibi daha önce Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığım söz konusuydu. Benim Çarşamba ilçesinde yaptığım 3 dönem başkanlık döneminde memnuniyet, hizmet ve eser belediyeciliğine yönelik çalışmalarımız herkesin malumudur. Bu dönemde özellikle Büyükşehir Belediyesine aday olmak ve burada hizmet etme idealim vardı. Ancak bu gerçekleşmedi. Daha sonra yüksek oranda telefonlardan, dışarıda karşılaştığımız hemşehrilerimiz tarafından Çarşamba’ya yeniden geri dönmemiz ve belediyede tekrardan vazife almamız yönünde ki talepleri yerine getirmek üzere bu vazifeyi üstlendim. 31 Mart tarihine kadar da seçim kampanyamı bu şekilde yürüteceğim.” dedi.

“Çok farklı bir seçim olacak”

Başkan Adayı Dündar açıklamalarının devamında, “3 dönem belediye başkanlığı yaptığım ve Çarşamba’da Kurucusu olduğum, ilçede ki bütün başarılarında payım olan Adalet ve Kalkınma Partisinin beni aday göstermemesi sonrasında başka bir partiyle değil de, bütün partilerin üzerinde Çarşamba’nın adayı olarak yola çıkmak ve bu şekilde verilen görevi yerine getirmek istiyorum. Bu görevi yerine getirmeye hazır olduğumu belirtmek istiyorum.31 Mart tarihine kadar bütün hemşehrilerimizin desteklerini bekliyorum. Bundan önce hangi partiye oy vermiş olursa olsun partili partisiz herkesin desteğine talibim. Ortak paydamız Çarşamba diyoruz. Ve Çarşamba’ya hizmet etmek gayretimizi ortaya koyuyoruz. Bu yönüyle çok farklı bir seçim olacak.” İfadelerini kullandı.

Bütün Çarşambalılara minnet borçlu olduğunu vurgulayan Başkan Dündar, yoğun bir teveccühle karşılaştığını belirtti.

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir