AYVACIK HALKI’NDAN TÜRKMENLERE YARDIM

AYVACIK HALKI’NDAN TÜRKMENLERE YARDIM
AK Parti Genel Merkezinin başlattığı Suriye’deki Bayırbucak Türkmenlerine yardım kampanyası Ayvacık İlçesinde büyük ses getirdi. Belediye Başkanı Mustafa Belur’un öncülüğünde İlçede başlatılan yardım kampanyasına İlçe halkı yoğun ilgi gösterdi

Rusya ve Suriye rejiminin bombardımanı altında zor şartlarda yaşam mücadelesi veren Bayır-bucak Türkmenlerine Ayvacık Belediyesi ve Ak Parti İlçe Başkanlığı yardım seferberliği başlattı. İlçe vatandaşlarının yaptığı yardımlar Belediyede toplanarak Ak Parti Genel Merkezine teslim edilip Suriye’deki Türkmen yetkililere ulaştırılması sağlanacak.

_dsc0183.jpg

Sosyal Belediyecilik anlayışı ile zor durumdaki vatandaşlara yardım eli uzatmayı esirgemeyen Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur ‘’ Biz Millet olarak daima mazlumun, mağdurun ve zulme uğrayanların yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Bayırbucak Türkmenleri ile aynı ümmetin evlatlarıyız. Türkmen dağlarında yaşam mücadelesi veren Bayırbucak Türkmenlerine partimizin genel merkezi tarafından düzenlenen yardım kampanyasına ilçe halkımız duyarsız kalmayarak yardımlarını bizlere teslim ettiler. Başta gıda, giyecek, Çocuk bezi ve maması gibi öncelikli ihtiyaçları göndermek için başlattığımız yardım kampanyasında Belediyemizde toplanan  18 kutu ayakkabı, 18 koli gıda, 65 çuval kıyafet ve 1 adet tekerlekli sandalye olmak üzere toplam 102 koli yapılan yardımları İl Başkanlığımıza göndereceğiz ve yapılan yardımlar oradan da toplu bir şekilde Türkmen kardeşlerimize ulaştırılmak üzere yola çıkacak. Kampanyaya destek veren hayırsever vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun.’’ Dedi.
 

HABER MERKEZİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber