"SEVGİ KARNESİ" Jandarma' dan...

SEVGİ KARNESİ Jandarma dan...
Salıpazarı İlçesi’nde 2015-2016 yılı Eğitim-Öğretim Yılının ara tatiline girmenin mutluluğunu yaşayan öğrencilere İlçe Jandarma Bölük Komutanlığından karne hediyesi. Jandarma sinema görmeyen öğrencilere Çarşamba' da film izletti, hediyeler verdi

Samsun İl Jandarma ve Salıpazarı İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenilen programda yarıyıl tatili öncesinde karnelerini alan öğrencilere sinema sürprizi yapıldı. İlçe Jandarma Bölük Komutanlığınca hazırlanan etkinlikte öğrenciler sabah saatlerinde öğrenciler ilk önce İlçe Kaymakamı İskender Çolak’ı, Salıpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Savaş ile birlikte makamında ziyarette bulundular. Ziyaret sırasında öğrencilerle tek tek  sohbet eden İlçe Kaymakamı İskender Çolak, eğitimin öneminden ilkokul öğrencilerine bahsetti. Ziyarette özellikle uzak mahalle öğrencilerinden Hüseyin İsimli öğrenci ile diyalogu dikkat çekti. İlkokul birinci sınıfa giden başarılı öğrenci Hüseyin, büyüdüğünde imam olduğunu söylerken en çok cips istediğini dile getirmesi dikkat çekti.


Kaymakamlık ziyaretinin ardından Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül’ü makamında ziyaret eden öğrenciler, buradan İlçe Jandarma Komutanlığı’nda etkinliğe katıldı. Karne gününde öğrencilerle İlçe Jandarma Komutanlığı binasında bir araya gelen protokol, ilkokul öğrencilerine Jandarma Komutanlığında ilk yarı yıl karneleri verildi. Düzenlenen etkinliğe Samsun İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürü Yarbay Mehmet Arı, İlçe Kaymakamı İskender Çolak, Belediye Başkanı Halil Akgül,Milli Eğitim Müdürü Ali Savaş, Salıpazarı İlçe Jandarma Komutanı Hakan Akçay, Çarşamba İlçe Jandarma Komutanı Ramazan Ünal ve çok sayıda öğretmen katıldı.

sevgi-karnesi-jandarma-(1).jpg
Programda konuşma yapan İlçe Jandarma Bölük Komutanı Kıdemli Başçavuş Hakan Akçay ise, ilçenin hala tam anlamı ile gelişemediğini ancak İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanı ve kamu görevlilerince hızlı bir atağa geçtiklerini dile getirdi. Akçay, "Jandarma Bölük Komutanlığı olarak bizler de mahallelerimizde asayiş konularının yanı sıra diğer sorunlarda halkımızla birlikte iken özellikle gelecek nesillerimizin bilgili, sosyal aktiviteleri daha fazla olan ve bilinçli bir nesil yetişmesi adına bir program düşündük. Bu program çerçevesinde özellikle merkeze uzak öğrencilerimiz öncelikli olarak ilçe merkezi ile Çarşamba İlçemiz gezdirilerek sosyal aktivitelerin yanı sıra ilk yarı karnelerinde başarılı başarısız demeden hepsini sevindirmek için bu gün böyle bir etkinliği düşündük." dedi.

sevgi-karnesi-jandarma-(2).jpg

Akçay, "Sağ olsun Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızla birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve Öğretmenlerimizin de katkıları ile programımızın ilk etabını gerçekleştirdik. İkinci yarıyıl yenileyeceğimiz bu etkiliğimiz ile hayatlarında ilk kez ilçe merkezi ile diğer ilçe ve il merkezine gitmemiş öğrencilerimizi sinema ve bazı etkinliklerle sevindireceğiz. Bu etkilikle çocuklarımızın sevincini görmek bizleri çok memnun ediyor. Bu yapılan çalışma ilçede güzel bir ilk olmuş, olmakla birlikte öğrencilerimizin karne hediyeleri ile de süslemek sureti ile eğitimin yanı sıra sosyal hayatlarında da bir renk katmak bizleri de onlar kadar sevindiriyor. Tüm bu çalışmalarda bizlere destek veren, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

sevgi-karnesi-jandarma-(3).jpg

sevgi-karnesi-jandarma-(4).jpg

sevgi-karnesi-jandarma-(8).jpg

sevgi-karnesi-jandarma-(9).jpg

İlçe Kaymakamı İskender Çolak,” Öğrencilerimizin ilçeyi ve bölgeyi tanıması adına böyle anlamlı bir sosyal etkinliğin düzenlenmesini planladık. Bu programda ki amacımız öğrencilerimizin hayal dünyalarını biraz daha genişletebilmek. Umarız etkinlik sonrasında öğrencilerimizin ufkunda yeni düşünceler belirir. Etkinliği düşünerek uygulamaya başlatan ve emeği geçen herkesi kutluyorum.” şeklinde konuştu. 


Jandarma Kıdemli Başçavuş Akçay ve İlçe Kaymakamı İskender Çolak’ın konuşmasının ardından öğrencilere karneleri dağıtıldıktan sonra çeşitli hediyeler verildi. Karnelerini alan öğrenciler, otobüslere binerek Çarşamba ilçesinde hayatlarında ilk kez sinemaya gitmenin keyfini yaşadılar.
HABER MERKEZİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber