YOLUN AÇIK OLSUN ÇARŞAMBASPOR!

YOLUN AÇIK OLSUN ÇARŞAMBASPOR!
Süper Amatör Lig’de mücadele eden Lider Çarşambaspor, Pazar günü Samsun’da oynayacağı Yolspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı

‘GÜCÜMÜZE GÜÇ KATTIK’

Süper Amatör Lig’de ilk yarıyı lider bitiren Çarşambaspor, ikinci yarıya daha ciddi bir şekilde hazırlıklarını sürdürüyor. Yeni transferlerle gücüne güç katan Yeşil-Beyaz’lı ekip eksik görülen bölgelere transferler yapacak. İkinci yarıya daha iddialı hazırlanıyor. Çarşambaspor, ara transferde 6 isimle anlaşarak transferde sessiz kalmadı. Süper Amatör Lig temsilcisi Çarşambaspor, Termespor’dan orta saha oyuncusu Hakan Balçık’ı, Tekirdağ Malkaraspor’dan forvet oyuncusu Yiğit Deveci’yi, Maçkaspor’dan Ercan Şahin, 68 Aksarayspor’dan stoper Oğuz’u, Derincespor’dan Orta Saha oyuncusu Oğuzhan Bulgan ve Yabancılar Pazarı takımından forvet Yasin’le anlaşarak transfere son noktayı koydu. Yeni transferlerin Yolspor maçında forma şansı bulması bekleniyor.

puan-durumu.jpg


KÜÇÜK: “YOLUMUZA ‘YOL’ ENGEL OLAMAYACAK”

Çarşambaspor Teknik Sorumlusu Murat Küçük, ikinci yarıya çok önemli bir müsabakayla çıktıklarını hatırlatarak, “İlk yarıda yenildiğimiz Yolspor maçı bizim için çok önemli bir müsabaka olacak. Bu karşılaşma bizim için büyük önem taşıyacak. Yolspor maçını hem rövanş maçı hem de şampiyonluk yolunda rahat bir nefes alacağımız bir müsabaka olarak görüyoruz. O yöndendir ki bu müsabakaya çok önem vermekteyiz. Çok ciddi bir hazırlık dönemi geçirdik. Yeni transferlerle gücümüze güç kattık. Takım olarak moral ve motivasyon yönünden üst seviyelerdeyiz. Artık hazırlıklarımızı tamamlayarak Yolspor maçına çıkacağız. Yolspor’u yenecek güçteyiz. Sahadan üç puanla ayrılan taraf olmak istiyoruz. Maçtan alınacak üç puanla yolumuza rahat devam etmeyi hedefliyoruz.” Diyerek maçı önemini dile getirdi. Teknik Direktör Küçük, Çarşambapor taraftarından zorlu 90 dakika öncesi destek istedi.

Pazar günü Samsun’da oynanılacak karşılaşma 13.30’da oynanılacak.
 

HABER: NEVZAT AKKAYA 

 

yolun-acik-olsun-carsambaspor!-(3).jpg

yolun-acik-olsun-carsambaspor!-(5).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber