Ayvacık Belediyesi’nden Basına Kahvaltı

Ayvacık Belediyesi’nden Basına Kahvaltı
Ayvacık Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte Belediye Başkanı Mustafa Belur, basın mensuplarıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi

Ayvacık Belediyesi Keyf-i Seyyah evinde gerçekleştirilen kahvaltı programına Samsun genelinde ki basın mensupları katıldı. Kahvaltının konuklarıyla tek tek ilgilenen Başkan Mustafa Belur, misafirlerine Ayvacık İlçesi’nin turizm çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

ayvkahvalti2.jpg
Başkan Belur konuşmasına önceki gün Şırnak’ta şehit olan Samsun’un Kavak İlçesi doğumlu Ersan Gürpınar için rahmet dilerken, ailesine başsağlığı dileklerinde bulundu. Mustafa Belur, “Şırnak’ta hainlerce şehit edilen polisimiz Ersan Gürpınar’ın acısını yüreğimizde yaşıyoruz. Bugün’de Hakkari’de 8 şehidimiz var. Allah hepsini rahmetiyle kuşatsın inşallah. Umuyoruz ki çok kısa zamanda terörün kökünün kazındığı bir ülkeyi hep birlikte göreceğiz.”dedi.

ayvkahvalti4.jpg

Konuşmasında Ayvacık Belediyesi’nin turizm çalışmalarına da değinen Başkan Belur, “Ayvacık Belediye Başkanı olarak ben bir doğa gönüllüsüyüm. Buranın doğayla iç içe olabilmesi için tüm gücümüzle çaba sarf etmekteyiz. Bu noktada siz basın mensuplarıyla çok büyük işler yapıyoruz. Bundan sonrada birçok güzel hizmete sizlerin de destekleriyle adım atacağız. Buranın ekolojik dengesinin sağlanması adına tüm tedbirlerimizi almaktayız. Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz beyde bu konuda çok hassas. Kendisi de bizlere tüm desteğini sağlamakta.” İfadelerini kullandı.
Başkan Belur’un teşekkür konuşmasının ardından, basın mensuplarıyla birlikte baraj gölü üzerinde Samsunum-2 gemisiyle gezinti yaptı. Gemi ile yapılan gezinin ardından program son buldu.

ayvkahvalti3.jpg

 

ayvkahvalti1.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Yerel Haber