Ayşegül sır oldu

Ayşegül sır oldu
29 Mayıs’ta dershaneye gitmek üzere evinden ayrılan Ayşegül Akgül’den hala haber alınamadı.

 

Çarşamba Yukarı Donurlu Köyünde bulunan evinden 29 Mayısta dershaneye gitmek için ayrılan Ayşegül Akgül’den hala haber alınamıyor. Ailenin endişeli bekleyişi devam ederken polis ve jandarmada olayı derinlemesine araştırıyor.

Edinilen bilgilere göre; Çarşamba Lisesi son sınıf öğrencisi olan Ayşegül’ün derslerin oldukça başarılı olduğunu belirten ailesi, kızlarının okulda en iyi öğrencilerden biri olduğu ve kızlarının derslerinden başka bir şeyle ilgilenmediğini de sözlerine eklediler.

Jandarma ekipleri Ayşegül’e ulaşmak için her türlü ipucunu değerlendirmeye çalışıyor. Bu konuda Ayşegül’ün evden ayrıldıktan hemen sonra aynı yol güzergâhından geçen bir araçtan şüphelenen ekiplerin konu hakkındaki detaylı araştırması sürüyor. Kızlarına her türlü yolu deneyerek ulaşmaya çalışan aile bu konuda televizyon kanalarına da bilgiler vermiş durumda televizyonlarda sabah yayınlanan programlardan birine katılan aile kızlarını bir an evvel bulmak istiyor. Ayşegül’ün ailesi kızlarını gören veya duyanların “0505 351 22 99” numaralı telefona ulaşarak bilgi vermelerini istedi.

Haber-Foto. Serkan Karahan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber