Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi Turizm Elçimiz Oldu

Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi Turizm Elçimiz Oldu
Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi Bursa ve İstanbul'daki üniversite ve tarihi güzellikleri gezerek karşılaştıkları turistlerle konuşarak hem ilçemizi tanıttı hem de ilçemize davet etti ve olumlu cevaplar aldı.

 

HABER-FOTO: Nurhan GÜZEL

Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi öğrencilerin üniversiteleri görerek hedef belirleme ve ufuklarını genişletmeleri, tarihi mekanlarımızı ve ülkemizin güzelliklerini görmek amacıyla Bursa ve İstanbul'a gezi düzenledi. Boğaziçi, Marmara ve Yeditepe Üniversiteleri ile tarihi ve kültürel yerleri ziyaret eden Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi karşılaştıkları yabancı turistlerle tanışarak ilçemiz hakkında bilgiler vererek ilçemize davet ettiler. Üniversitede okuyan mezunlarını da ziyaret ederek moral veren kafile, Bursa ve İstanbul'un bilinen tarihi mekanlarını da ziyaret edip ilçemize döndü.

Okul Rehber Öğretmeni Fatih Sağlam her yıl düzenledikleri üniversite tanıtım ve kültür gezilerinin öğrencilerin motivasyonlarının sağlanması ve ülkemizin tarihi ve kültürel değerlerinin tanınmasında çok önemli olduğunu belirterek, çok faydalı bir eğitim programı gerçekleştiğini söyledi. Geziye katılan Müdür Baş Yardımcısı İsmail Rahman Köse eğlenceli ve faydalı etkinlikte tanıştıkları Tayvan'lı bir grup gazetecinin ilçemizi ziyarete gelmek istediklerini söyleyerek, irtibatı sürdürerek misafir etmeye çalışacaklarını belirtip eğitim gezisinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

2.20130401104224.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber