AK Parti'yle Türkiye’nin standardı yükseldi

AK Partiyle Türkiye’nin standardı yükseldi
AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, partisinin iktidara gelmesiyle her alanda yatırımlar yapıldığına dikkati çekerek, "Türkiye'nin standardı yükseldi. Milletimize hizmet için daha çok çalışıyoruz" dedi

 

HABER MERKEZİ

Partisinin Yakakent İlçe teşkilatıyla bir araya gelen AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, 2002 yılından bu yana tek başına iktidar olduklarını anımsatarak, bu süreçte Türkiye'nin standartlarının kıyaslanmayacak kadar yükseldiğini söyledi.

‘Teşkilatın emeği büyük’

Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Yakakent İlçe teşkilatını ziyaret ederek partililerle bir araya geldi. İlçe Başkanvekili Cevdet Kıyma ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette Demir, bazı açıklamalar yaptı. AK Parti'nin 2002 yılında kurulan yeni bir parti olmasına rağmen her alanda yatırımlar yapıldığına dikkati çeken Demir, "Ekonomide, sağlıkta, tarımda kısacası her alanda devrim niteliğinde adımlar atılıyor. Millete hizmet için bizler de daha çok çalışıyoruz. AK Parti'nin tek başına iktidar olduğu bu süreçte Türkiye'nin standartları yükseldi. Yakalanan bu başarıda teşkilat mensuplarımızın da emeği büyük. Sizlere ve tüm AK Parti ailesine teşekkür ediyorum" dedi.

‘Lügatımızda Ayrımcılık Yok’

Yapılan yatırımlar arasında eğitime önem verdiklerini belirten Milletvekili Demir, "Kara tahta dönemi geride kaldı artık akıllı tahtalarla, tablet bilgisayarlarla öğrenim başladı. Üniversitesi olmayan ilimiz kalmadı. 4+4+4 modeliyle de eğitimi zorunlu hale getirdik. İsteyen istediği okulda okuyacak. Meslek liseleri veya düz, hepsi aynı hakka sahip. Katsayı matsayı yok hepsi kalktı. Çünkü bizim lügatımızda ayrımcılık yok. Meslek liseli yavrumuz da üniversiteye girerken aynı hakka sahip olacak, düz liseli de aynı hakka sahip olacak. Kim başarılı olursa o istediği yere girsin. Bu ülkenin çocuklarına kimse ayrımcılık yapmasın" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir