AK Parti'li gençlerden örnek davranış

AK Partili gençlerden örnek davranış
AK Parti Canik İlçe Gençlik Kolları, 9 yaşında olan engelli Muhammed için mavi kapak topladı.

 

AK Parti Canik İlçe Gençlik Kolları Teşkilatı, daha Önce başlatmış olduğu 'Bir Can da Sen Sevindir' adlı kapak projesine devam ediyor. 


 
Proje kapsamında AK Parti Canik İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu ile örnek bir çalışmaya imza atan gençler, engelli bir çocuğa umut oldu. AK Parti Canik Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleri, Gaziosmanpaşa Mahallesinde 9 yaşında olan konuşamayan ve yürüyemeyen Muhammet'e mavi kapak desteği verdi.
 
Gerçekleştirilen proje ile ilgili bilgi veren AK Parti Canik İlçe Yönetim Kurulu üyesi Muhammet Aydın, "Biz gençlik kolları olarak sosyal hayatın her aşamasında olmayı amaçlıyoruz. Bu yüzden kendimizce topluma faydalı işler içinde olmaya çalışıyoruz. Gençlik enerjisiyle topluma ışık olmalıdır. Bizde Canik Gençlik kolları olarak kendimize bunu ilke edindik. Bu amaçla da toplumun bir parçası olan engelli vatandaşlarımızı da hayatın içine katmak için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Bu amaçla engellerin aşılması destek olmak için kapak topluyoruz. Kardeşimiz Muhammet'e destek olmak için evine gittik ve kapaklarımızı bıraktık. Unutmayalım ki her sağlıklı insan engelli adayıdır. Toplumun destek ve yardımlarına ihtiyacı olan bu kardeşlerimize yardımcı olmamız ve destek vermemiz gerekmektedir.
Damlaya damlaya topladığımız bu kapaklar, engelli kardeşlerimize umut olarak geri dönmektedir. Herkesin Muhammet için bu kampanyaya destek vermesini bekliyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir