İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI RAKİBİMİZ BOYABAT 1868

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI RAKİBİMİZ BOYABAT 1868

Tebrikler Çarşambaspor.Ön eleme turunu Boyabat takımını 2-0 yenerek geçtik. Takımımızı yeni transferleri ile izleme imkanı bulduk.

Bir gün önce maç oynanmadan önce yazdığım yorumda turu geçeceğimizi yazmıştım. Dediğimiz gibi oldu Boyabat takımı BAL da bizim grubumuzda Sinop ilini temsilen kupaya katıldı takımını da yeni oluşturma derdinde.

Maçla ilgili yorumlarımıza gelirsek 3 oyuncumuz geçen seneden sahada idi Genç yetenekli oyuncumuz Mert AKTAŞ ileri üçlüde yerini almıştı böyle çalışmaya devam ederse olacak gibi. Devam Mert Hocandan ve abilerinden heybeni doldurmaya bak, çok çalış, dedikodulara bakma, havalara girme.

Uğurcan Gülay geçen yıl kadromuza dahil olmuştu belli aralıklarla oynamıştı bu sene Defans dörtlüsünün ortasında yerini almış gibi.

Defansta sağ bekimiz Erkan Çam geçen yıl son maçlarda çok üstün bir form gösterdi ve takımımızda kaldı. Biraz kilolu ve ağır gördüm kendisini .

Kalemizi yeni transferimiz Emirhan Emire emanet etmişiz , bizim evladımız Engin de diğer kalecimiz.

Emirhan ve Engin bizi bu sene bu ligde götürürler kanaatindeyim.

Bu maç endeksli oyuncu değerlendirmesi çok zor çünkü karşıda zayıf bir rakip vardı.

Defansımızın bir diğer Halkası Burak Niksardan bu sene transferlerimizden 4 ün biri ve tecrübesi ile gayet verimli olacak gözüktü.

Sağ bek Ayhan ise en göz dolduran transferlerimizden, çok çalıştı gitti geldi maşallahı var.

Santraforumuz Abdülkadir kazasız belasız bir sezonda bize çok katkı verecektir ve kendine iyi bakarsa 3.lige çıkmamızda çok katkısı olacaktır.

Kaan orta saha transferimiz çok etkili ve verimli gözükmedi ikinci yarı hocamızda oyundan aldı zaten, Murat takımızın lider oyuncusu konumunda top ona danışmadan hiçbir yere gitmiyor, her iki yöne dönüşü olumlu pasları ile göz doldurdu.

Semih bir kanaat oyuncusu olarak çok öne çıkmadı ve Bulut orta sahada yerini aldı oda Semih gibi ben geldim mesajı vermedi her iki oyuncunun da geçmiş tecrübeleri oynadıklarının çok üstünde.

Oyuna sonradan giren Hayri ben yedek oyuncu olmam dedi ve golünü atarken hocasına mesajını verdi. Hayri oyunda yer aldığı süreçte verimli oldu ama bencillik ona hiç yakışmıyor pas vereceği yerde çalım atması kaleye vurması doğru olan değil.

Kadircan oyuna sonradan girdi sempatik ve hareketli oyunu beğeni topladı. Fakat nerden ne zaman geldi, transferi ile ilgili kulübümüzden bir açıklama göremedik. Geçmişini sorgulama imkânımız olmadı.

Halil ve Mehmet hocamızın Galatasaray altyapısı günlerinden oyuncuları ,yedek oyuncu olarak bulundurma tercihlerini onlardan yana kullanmış çok göz doldurmadı her ikisi de .

Güzel bir maç oldu ön elemeyi geçtik yolumuza bakıyoruz. İyi bir hazırlık maçı oldu takımımız adına.

Rakibimiz olan Büyükşehir Belediye takımı hocalarımdatribünde takımımızı izlemekteydiler bunudabir not olarak kenara not edelim.

Sağlıklı vespor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi
SON YAZILAR